Veterinarski kovček Veterinary Case Smoby s plišasto mucko in 4 zvoki ter 10 dodatki za živalce

Opis izdelka

Veterinarski kovček z delavnice francoskih oblikovalcev Smoby predstavlja najboljše darilo za vse otroke od 3. leta starosti, ki si želijo postati veterinarji. 10-delni set dodatkov v sebi skriva vse, kar bodo dečki in deklice potrebovali pri negi za domače ljubljenčke – stetoskop, škarjice, termometer, injekcijo, sirup, šamponček, zapestnico, skledico za hranjenje in kartice s podatki. Del hiške je tudi plišasta mucka, ki daje kar 4 različne zvoke, tako da bo igra veterinarjev za otroke še bolj pristna. Mucko lahko prenašate skupaj s kovčkom, ki se hitro spremeni na prenosljiv boks s priročnimi odprtinami, skozi katere lahko mucka gleda ven.

Plišasta živalca v boks stopi skozi vratca, v katerih je dizajnerska odprtina v podobi mucke. Originalni kovček z mucko je popolna izbira za vse otroke, ki si želijo lastne živalce. Pri igri veterinarjev razvijajo svojo domišljijo, predstavnost in fino motoriko, posnemajo odrasle in se učijo, kako se uporabljajo različni zdravniški pripomočki. Dobili bodo novega plišastega prijatelja, za katerega bodo lahko poskrbeli in jim se z njim igrali leta in leta. Siva mucka deluje na 3 baterije tipa LR44, ki so priložene kompletu (testne). Dimenzije izdelka znašajo 26*20*21 cm.

Smoby že leta in leta prinaša otrokom prvorazredne igrače pravega francoskega dizajna. Material igrač Smoby je trden in trpežen, obenem pa nežen za otroške rokice. Vse otroške igrače Smoby imajo zaobljene robove, da bi bili vaši otroci med zabavnimi igrami varni in zaščiteni pred poškodbami. Izdelki Smoby vsestransko pripomorejo k razvoju vaših otrok, oblikujejo njihovo osebnost in bodo prevzeli tudi najmlajše otroke. Igrače izpolnjujejo tudi te najstrožje varnostne kriterije in zagotavljajo vrhunsko francosko kakovost in brezčasni dizajn.

Doprava 69
Tehnični parametri
Deček/deklicadeklica
StarostOd 3 let
PorekloFrancija
Velikost26*20*21 cm
Skupna višina21 cm
Dimenzije paketa20*20*27 cm
Na baterijeDa
ElektronskoDa
ZvokDa
EmbalažaDa
Teža0,8 kg
OpombaBattery: 3 x LR44 included
Barvazelená
Primerno za punčko (igračo)36 - 42 cm
Nabor izdelkovNe
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.
Vprašanje o izdelku
Polja označena z * so obvezna
Ocene
loader  Nalagam ocene …