Set za veterinarja Veterinary Play Kit Ma Corolle za 36 cm punčko 6 dodatkov od 4 leta

Opis izdelka

Veterinarski set Veterinary Play Kit bo vsako punčko Ma Corolle spremenil na najboljšo veterinarko pod soncem. Čudovita novost v naši ponudbi francoske znamke Corolle bo poskrbela za poklic najljubše punčke Corolle. Set za veterinarja za punčke Ma Corolle z velikostjo 36 cm vsebuje 6 dodatkov, ki bodo igro s punčkami in dojenčki spremenili na edinstveno doživetje. Bel veterinarski plašč se bo punčki Ma Corolle podal kot ulit, poleg tega pa je del seta za veterinarja tudi zaščitna maska z logotipom Corolle, injekcija, obliž, kapljice in obveza za kosmatinčka. Zahvaljujoč temu 6-delnemu setu je v eni igri združena nega za punčko in igre vlog.

Sestavljeni veterinarski set za punčko Ma Corolle bo otrokom priskrbel številna nova doživetja. S pripomočki za punčko-veterinarko bodo otroci za vsak o živalco poskrbeli vedno in povsod. Popolnoma dodelani detajli tega dodatka za dojenčke in prvorazredni materiali bodo popestrili vsako igro z dojenčkom. Igra poklicev je v zgodnji starosti pomembna, saj otroci z njo poleg drugega spoznavajo lastna čustva in prevzemajo odgovornost za svoja dejanja. Zahvaljujoč številnim dodatkom Corolle lahko otroci svoje punčke in dojenčke hranijo, preoblačijo, uspavajo in kopajo, to pa zmeraj v družbi najlepših in najboljših igrač.

Francoska znamka Corolle že od leta 1979 v naročja vaših otrok prinaša le najlepše punčke in dojenčke. V vseh punčkah te znamke je združena prvorazredna kakovost, čudoviti francoski dizajn s poudarkom na edinstvene detajle. Znamka Corolle se lahko pohvali s prestižno nagrado Parents’ Choice Awards, pa tudi s številnimi drugimi nagradami skrbnih staršev, prvorazrednih starševskih revij in strokovnih žirij. Nepogrešljiv del punčk in dojenčkov Corolle so le najboljši materiali, ki izpolnjujejo stroge evropske predpise in so prijetni na dotik in pogled.

Lastnosti

  • veterinarski set za punčko
  • 6-delni set
  • za punčke z velikostjo 36 cm
  • od 4. leta starosti
  • detajli prilagojeni otrokovi starosti
  • čudoviti francoski dizajn
  • prvorazredna kakovost
Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 4 let
PorekloIzdelano v Franciji
Primerno za punčko (igračo)36 cm
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.