Veterinarska klinika s plišastim psičkom Veterinary Clinic Écoiffier na vozičku s 14 dodatki od 18 mes

Opis izdelka

Veterinarska ambulanta s psičkom Veterinary Clinic predstavlja izjemno igračo za vse otroke od 18. meseca starosti, ki radi skrbijo za živalce. Razveselili se bodo bogatega seta 14 dodatkov, med katerimi bodo našli otoskop, refleksivno kladivce, termometer, stetoskop, prho, skledico s kostko, prenosni boks, ovratnico, kartico z sličicami psičkov, škatlico, voziček in plišastega psička, ki ga bodo zdravili in zanj skrbeli. Psička bodo zdravili na pultu, kjer imajo na voljo tudi monitor s sličico življenjskih funkcij. Voziček z dvema kolesoma ima na spodnjem delu prostor za shranjevanje, kamor lahko položijo boks za prevoz.

Zahvaljujoč nizki teži le 1,37 kg, lahko veterinarsko ambulanto preprosto prenašate in ga postavite tja, kjer se ga najbolj potrebuje. Otroški voziček za male veterinarje je izdelan iz kakovostne plastike. Vsi robovi te priljubljene igrače so zaobljeni, zato je igra za otroke maksimalno varna.Otroci se bodo igrali veterinarje, zahvaljujoč čemur se bodo približevali svetu odraslih, se učili prevzemati odgovornost in razvijali svojo domišljijo in predstavnost. Naučili se bodo pomagati živalim in se zanimali za svojo okolico. S tem si izboljšujejo svojo fino motoriko, logično razmišljanje ter se učijo hitreje odločati v pomembnih situacijah. 

Francoski proizvajalec Écoiffier že leta in leta otrokom prinaša le najboljše igrače, ki izpolnjujejo najvišje evropske kriterije, zato so igrače znamke Écoiffier primerne tudi za najmlajše otroke. V svetu, kjer se najpogosteje srečujemo z izdelki proizvedenimi na Kitajskem, izstopa francoski proizvajalec z originalnim dizajnom, ki nastaja po navdihu najnovejših trendov, z upoštevanjem varnostnih kriterijev med izdelavo in kakovostjo po konkurenčnih cenah.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 18 mesecev
PorekloFrancija
Velikost37*32*43 cm
Pakirano v kartonu A/NDa
Teža1,37 kg
Barvabiela,červená
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.