Veterinarska ambulanta z muckom in hrčkom Veterinary Center Smoby z zdravniško mizo in banjico za kopanje ter 18 dodatkov

Opis izdelka

Veterinarska ambulanta z živalmi, francoskega proizvajalca Smoby bo navdušila vse otroke od 3. leta starosti, ki obožujejo živali. Mali veterinarji bodo imeli na voljo plišastega hrčka in mucko, s katerimi bodo povadili svoje zdravniške spretnosti, ki jih mora obvladati vsak veterinar. V svoji novi ordinaciji bodo uporabljali mizo za preglede in s pomočjo zdravniških inštrumentov poskusili ugotoviti zdravstveno stanje. Poleg mize se nahaja modra banjica s prho, v kateri bo veterinar svojega malega pacientka po pregledu skopal, z vrtljivim valčkom pa bo tudi lahko določil pravo temperaturo vode. Za malega hrčka je pripravljeno tudi kolo, v katerem se lahko kadarkoli pozabava.

Ambulanta ima dovolj prostora za shranjevanje, zdravniki in zdravnice bodo svoje zdravniške pripomočke lahko pospravili na veliko polico na spodnjem delu ali v zaboje, ali pa jih obesili na priročne kaveljce. Veterinarska ambulanta ponuja dečkom in deklicam 18-delni set dodatkov, med katerimi so različne zdravniške posodice in stekleničke, škatlica z mlekom in briketi za živali, termometer, injekcija, stetoskop, zdravstvena kartoteka o živalih skupaj z nalepkami, ki označujejo tip nege, poseg in tudi stanje živali. S temi dodatki bodo otroci hitro usvojili veterinarsko delo, igra pa bo zanje še bolj pristna.

Veterinarski center v čudoviti kombinaciji modre, rožnate, sive, zelene in bele barve bo navdušil dečke in deklice že na prvi pogled. Izdelan je iz trdnega in trpežnega plastičnega materiala, z merami 53*47*70 cm. S to igračo se bodo otroci igrali veterinarje in pridobivali občutek za odgovornost. Odkrivali bodo pomen različnih zdravniških pripomočkov in se učili, kako pravilno pomagati svojim domačim ljubljenčkom. Med tem bodo urili tudi svojo fino motoriko ter razvijali domišljijo in predstavnost. Prav tako si bodo izboljševali spomin in logično mišljenje. Pri otrocih igrača vzbuja zdravo samozavest, na igriv način se učijo novih reči. Ta poučna igrača je primerna tudi za predšolske ustanove.

Francoski proizvajalec Smoby prinaša otrokom prvorazredne igrače lastne, originalne ideje. Material igrač Smoby je trden in trpežen, obenem pa nežen za otroške rokice. Vse otroške igrače Smoby imajo zaobljene robove, da bi bili vaši otroci med zabavnimi igrami varni in zaščiteni pred poškodbami. Izdelki Smoby vsestransko pripomorejo k razvoju vaših otrok, oblikujejo njihovo osebnost in bodo prevzeli tudi najmlajše otroke. Igrače izpolnjujejo tudi te najstrožje varnostne kriterije in zagotavljajo francosko kakovost ter sodoben videz.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 3 let
PorekloFrancija
Velikost53*47*71 cm
Skupna višina71 cm
Dimenzije paketa50*20*60 cm
Pakirano v kartonu A/NDa
Teža2,4 kg
Barvamodra
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.