Vesolje in planeti v orbiti Space Center Smoby poučna igra o znanosti in tehniki z 68 dodatki od 5 leta

Opis izdelka

Vesoljska šola Space Center bo otrokom od 5. leta starosti priskrbela odlična doživetja pri igri astronavtov, z njo pa se bodo naučili veliko novega o znanosti in tehniki. Dečki in deklice bodo odkrivali svet vesolja, se igrali vesoljske inštruktorje in pilote vesoljske ladje. Na voljo bodo imeli vesoljsko steno, na kateri so prikazani planeti in različne vrste aktivnosti ter plošča za vodenje vesoljske ladje. Zložljiv vesoljski razred je proizveden iz trdnega kartona in trpežne plastike, kovinski okvir pa zagotavlja njegovo dolgo življenjsko dobo. Mere sestavljene šole znašajo 111*41 cm, zahvaljujoč čemur jo boste lahko shranili pod posteljo ali pa pospravili v omaro. Sestavljena stena je velikosti 111*135 cm.

Poučna igra o vesolju predstavlja odličen način, kako otrokom približati vesolje. Za še bolj pristna doživetja imajo otroci na voljo tudi set 68 vesoljskih dodatkov, ki jih bodo uporabljali pri igri z vesoljsko steno. Veselijo se lahko 15 različnih aktivnosti, pri katerih se učijo prepoznavati različne lunine mene, odkrivali vesoljce, sestavili vesoljsko raketo in se skupaj z astronavtom naučili pilotirati. Pri raziskovanju vesolja se bodo naučili prepoznavati planete našega osončja in najbolj znana ozvezdja. Skupaj s sorojenci in prijatelji si bodo izmišljali različne vesoljske pustolovščine, si načrtovali različne misije in cilj poti, s čimer bodo izkušali nova razburljiva doživetja.

Ta poučna igrača o vesolju je zasnovana v pestrih barvah s čudovitimi sličicami, s katerimi bodo otroci ustvarili pozitiven odnos do učenja. Pri spoznavanju planetov in ozvezdij bodo preverili svoj spomin, z igro astronavtov pa se bodo naučili improvizirati in v polnosti udejanjati svojo ustvarjalnost in logiko. Pri igri vesoljskih inštruktorjev in učencev se bodo učili medsebojno komunicirati, si trenirali sposobnosti izražanja, pridobivali zdravo samozavest in krepili socialne stike. Na ta način se približujejo svetu odraslih in pri razlagi vsake vesoljske misije pridobivajo občutek za odgovornost.

Francoski Smoby že leta in leta prinaša otrokom brezčasne igrače lastnega originalnega dizajna. Material igrač Smoby je trden in trpežen, obenem pa nežen do otroških rokic. Vse otroške igrače Smoby imajo zaobljene robove, da bi bili vaši otroci med zabavnimi igrami varni in zaščiteni pred poškodbami. Izdelki Smoby vsestransko pripomorejo k razvoju vaših otrok, oblikujejo njihovo osebnost in bodo navdušili tudi najmlajše otroke. Igrače izpolnjujejo tudi najstrožje varnostne standarde in zagotavljajo francosko kakovost ter sodoben videz.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 5 let
PorekloIzdelano v Franciji
Velikost135*41*111 cm
Skupna višina111 cm
Dimenzije paketa52*14*61 cm
Pakirano v kartonu A/NDa
Barvamodra
Nabor izdelkovNe
gift SS2024SM430107 Magnetické písmenká veľké,SM430108 Magnetické písmenká
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.