Vedro set iz sladkornega trsa Bio Sugar Cane Bucket Smoby 6 delov - iz kolekcije Smoby Green 100% reciklirn od 18 mes

Opis izdelka

Odkrijte vrhunske ekološke igrače z izdaje Smoby Green. Vedro set iz sladkornega trsa Cane Bucket, francoskega proizvajalca Smoby je odličen izdelek za vse otroke od od 18. meseca starosti. Modro belo vedro s sitom za presipanje peska je okrašen s sličico morskega sveta, ki bo otroke očaral že na prvi pogled. Set sestavlja zelena kanglica, oranžna lopatka in grabljice, male mornarje pa bo razveselil tudi moder modelček za pesek v obliki jadrnice. Celotni set igrač je proizveden iz sladkornega trsa, zato je 100 % recikliren, material sestavlja 90 % organske sestavine, ki je pridobljena iz hitro rastočega trsnega sladkorja, ki ne ogroža življenjskega okolja. 

Vedro z dodatki bo otrokom prinesel veliko veselih trenutkov, z njim se bodo igrali na dvorišču, vrtu, v peskovniku ali pa izletu ob vodi in počitnicah. S pripomočki Smoby bodo v pesku ustvarili različne oblike, gradili gradove in tunele. Vedro je opremljeno s priročnim ročajem, tako da je preprost za prenašanje, njegova teža znaša le 0,3 kg. S setom igrač za peskovnike si bodo otroci razvijali svojo fino motoriko, logično mišljenje, učijo se delati z novimi pripomočki, spodbuja pa se tudi njihova domišljija in predstavnost. Brezčasni francoski dizajn v kombinaciji z nežno, na dotik žametno plastiko, bo poskrbel za veselo igro in zabavno vzdušje.

Francoski proizvajalec Smoby si prizadeva za zaščito življenjskega okolja, tako da se lahko veselite izdelka v stilski embalaži iz trdnega kartona, ki se prav tako lahko 100 % reciklira. Proizvodnja igrač iz trajnostne umetne mase je dandanes velik izziv za vse proizvajalce, med katerimi je proizvajalec Smoby eden izmed prvih. Za plastične igrače, proizvedene iz rastlinskih virov velja enaka kakovost in trpežnost, kot za igrače iz plastike, proizvedene iz nafte. Ravno zato so igrače, ki varujejo življenjsko okolje, zmeraj bolj priljubljene. Mere izdelka znašajo 17*17*35 cm.

Francoski proizvajalec Smoby že leta in leta prinaša otrokom najmodernejše igrače lastnega, originalnega dizajna. Material igrač Smoby je trden in trpežen, obenem pa nežen za otroške rokice. Vse otroške igrače Smoby imajo zaobljene robove, da bi bili vaši otroci med zabavnimi igrami varni in obvarovani pred poškodbami. Barve na igračah Smoby pri otrocih razvijajo domišljijo in individualnost, pritegnile bodo vsakega najmlajšega otroka. Igrače izpolnjujejo tudi te najstrožje varnostne kriterije in zagotavljajo francosko kakovost ter originalnost.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 18 mesecev
PorekloFrancija
Velikost17*17*35 cm
Dimenzije paketa19*19*31 cm
Pakirano v kartonu A/NDa
Teža0,3 kg
Opomba100% recyclable product
Barvamodra
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.