Vedro set iz sladkornega trsa BIO Green Smoby vegetable origin 100% recikliren

Opis izdelka

Razveselite svoje otroke z igračami iz linije Smoby Green, zahvaljujoč katerim bodo razvili pravilen odnos do narave! Originalni vedro set BIO iz delavnice francoskih oblikovalcev Smoby je izdelan na osnovi pravega sladkornega trsa in bo prevzel vse otroke od 18. meseca starosti dalje. Kakovostni vedo set vsebuje modro vedro s sitom za presipavanje peska, lopatko, grabljice in modelček v obliki jadrnice, male vrtnarje pa bo razveselila tudi modra kanglica, s katero bodo lahko kadar koli zalili svoje rožice. Ta čudoviti set igrač je 100 % recikliren, njen material pa je izdelan iz 90 % organske sestavine, ki je pridobljena iz hitro rastočega sladkornega trsa.

Francoski Smoby si prizadeva za zaščito življenjskega okolja, tako da se lahko veselite izdelka v stilski embalaži iz trdnega kartona, ki se prav tako lahko 100 % reciklira. Proizvodnja igrač iz trajnostne umetne mase je dandanes velik izziv za vse proizvajalce. Igrače, proizvedene iz rastlinskih virov so enako kakovostne in trpežne in imajo prav tako nežno površino, kot igrače iz plastike, proizvedene iz nafte, tako da razlike niti ne boste opazili. Dečki in deklice bodo uživali v prvorazrednih igračah za v pesek, ki spodbujajo razvoj njihove domišljije in predstavnosti. S posameznimi dodatki bodo urili svojo fino motoriko in svoj prosti čas preživljali na svežem zraku. 

Mere izdelka znašajo 17*17*35 cm. Vedro ima priročno držalo, prilagojeno malim otroškim rokicam. Francoski proizvajalec Smoby že leta in leta prinaša otrokom le najkakovostnejše igrače in dodatke originalnega dizajna. Material na igračah Smoby je trdna in trpežna, obenem pa nežna in gladka za otroške ročice in žametna na dotik. Vse otroške igrače Smoby imajo zaobljene robove, da bi bili vaši otroci med zabavnimi igrami varni in zaščiteni pred poškodbami. Barve na igračah Smoby spodbujajo in razvijajo otroško domišljijo in fantazijo, zato bodo pritegnile vsakega otroka. Igrače izpolnjujejo tudi te najstrožje varnostne kriterije in zagotavljajo francosko kakovost ter originalen videz.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 18 mesecev
PorekloFrancija
Velikost17*17*35 cm
Dimenzije paketa19*19*31 cm
Pakirano v kartonu A/NDa
Teža0,3 kg
Opomba100% recyclable product
Barvamodra
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.