Vedro set ekološki M. Bucket Green Smoby s kanglico 17 cm višina 100% recikliren od 18 mes

Opis izdelka

Ekološki vedro set s kanglico M. Bucket Green, francoskega proizvajalca Smoby predstavlja originalno darilo za dečke in deklice od 18. meseca starosti. Modro vedro z velikostjo 17 cm bo otroke navdušilo s svojim veselim motivom morskega sveta z živalmi. V setu igrač so prav tako lopatka, grabljice, sito za presipanje peska, modelček v obliki metulja in zelena kanglica. Z njo lahko otroci polivajo mivko, da bi jo lažje oblikovali ali pa zalivajo vrt. 

Francoski proizvajalec Smoby si prizadeva za zaščito življenjskega okolja, tako da se lahko veselite izdelka, ki je proizveden iz 66 % reciklirnih materialov, zaradi česar je pomembno prispeval k varovanju življenjskega okolja. Igrače iz kolekcije Smoby Green odlikujejo enaka kakovost in trpežnost kot moderne plastične igrače, zmanjšujejo količino ekološke obremenitve in hkrati vodijo otroke k varovanju življenjskega okolja. Vedro set se lahko 100 % reciklira, njegove mere znašajo 17*17*35 cm.

Set igrač za pesek omogoča otrokom izražanje njihove ustvarjalnosti pri igri v peskovniku, na vrtu ali plaži. Francoski proizvajalec Smoby že desetletja prinaša otrokom kakovostne igrače. Igrače Smoby so pestrih barv in zato spodbujajo otroško domišljijo in predstavnost, pomagajo pri razvoju njihove fine motorike in samozavesti. Igrača ima zaobljene robove, ki varujejo najmlajše otroke pred poškodbami. Plastika igrač Smoby je žametna na dotik in zagotavlja francosko kakovost, varnost in edinstvenost.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 18 mesecev
PorekloIzdelano v Franciji
Velikost17*17*35 cm
Skupna višina35 cm
Dimenzije paketa17*17*35 cm
Višina vedra17 cm
Barvamodra
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.