Vedro za pesek z lopatko Ecoiffier z želvico ali morskim konjičkom od 18 mes

Opis izdelka

Vedro za pesek z lopatko, je izjemni set igrač za igro s peskom, ki je primeren za dečke in deklice od 18. meseca starosti. Na izbiro imate vedro s čudovitim motivom želvice ali morskim konjičkom. Vsako vedro je opremljeno tudi s sitom, kanglico, lopatko, grabljicami in prav tako modelčkom za pesek – vedro z želvico ima modelček v obliki školjke, vedro z morskim konjičkom pa modelček v obliki ladjice. Navedena cena velja za eno vedro z dodatki, med opombe pri naročilu zapišite, kateri set bi želeli.

Žive barve na vedro setu spodbujajo domišljijo pri najmlajših otrocih. Z igračami v setu se bodo otroci igrali v peskovnikih in tudi vodi. Pri igri si izboljšujejo svojo fino motoriko, učijo se prepoznavati posamezne barve in se ob tem odlično zabavajo. Vedro za v pesek je proizvedeno iz kakovostne umetne mase, ki je nizke teže, za otroško igro pa je popolnoma varna. S kanglico v setu se bodo otroci lahko igrali tudi vrtnarje ter pomagali svojim staršem pri vrtnih opravilih.

Francoski proizvajalec Écoiffier že leta in leta otrokom prinaša prvorazredne igrače, ki izpolnjujejo najvišje evropske kriterije, zato so igrače znamke Écoiffier primerne tudi za najmlajše otroke. V svetu, kjer se najpogosteje srečujemo z izdelki proizvedenimi na Kitajskem, izstopa francoski proizvajalec z originalnim dizajnom, ki nastaja po navdihu najnovejših trendov, z varnostnimi kriteriji med izdelavo in kakovostjo po konkurenčnih cenah.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 18 mesecev
PorekloFrancija
Velikost18*18*30 cm
Skupna višina30 cm
Barvamodra
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.