Vedro set iz sladkornega trsa Bio Sugar Cane Bucket Smoby 4 deli - iz kolekcije Smoby Green 100% reciklirno od 18 mes

Opis izdelka

Zahvaljujoč ekološkim igračam iz kolekcije Smoby Green bodo vaši otroci že v zgodnji starosti ustvarili pozitiven odnos do življenjskega okolja! Vedro set Bio iz delavnice francoskih oblikovalcev Smoby je proizveden iz pravega sladkornega trsa in je primeren za vse dečke in deklice od 18. meseca starosti dalje. Prvorazredni vedro set vsebuje modro vedro, sito za presipanje peska, oranžno lopatko in grabljice. Ta čudoviti set igrač za pesek in vodo je 100 % recikliren, njegov plastični material pa je izdelan iz 90 % organske sestavine, ki je pridobljena iz hitro rastočega sladkornega trsa. Takšno darilo bo razveselilo dečke in deklice, saj je najbolje, kar lahko ponudite.

Francoski Smoby si prizadeva za zaščito življenjskega okolja, tako da se lahko veselite izdelka v stilski embalaži iz trdnega kartona, ki se prav tako lahko 100 % reciklira. Proizvodnja igrač iz trajnostne umetne mase je dandanes velik izziv za vse proizvajalce igrač, med katerimi je proizvajalec Smoby eden izmed prvih. Igrače, proizvedene iz rastlinskih virov, so enako kakovostne in trpežne in imajo prav tako nežno površino kot igrače iz plastike proizvedene iz nafte, tako da razlike niti ne boste opazili. Priskrbite svojim otrokom zabavo z igračami prihodnosti, ki varujejo življenjsko okolje in spodbujajo razvoj njihove domišljije in predstavnosti. S posameznimi dodatki bodo urili svojo fino motoriko in svoj prosti čas preživljali na svežem zraku v peskovniku ali pa na vrtu pri igri vrtnarjev.

Vedro ima priročno držalo, prilagojeno malim otroškim rokicam. Francoski proizvajalec Smoby že leta in leta prinaša otrokom le najboljše igrače z lastno, originalno idejo. Material na igračah Smoby je trden in trpežen, obenem pa nežen in gladek za otroške rokice in žameten na dotik. Vse otroške igrače Smoby imajo zaobljene robove, da bi bili vaši otroci med zabavnimi igrami varni in zaščiteni pred poškodbami. Barve na igračah Smoby pri otrocih razvijajo njihovo ustvarjalnost in individualnost, pritegnile bodo tudi najmlajše otroke. Igrače izpolnjujejo tudi te najstrožje varnostne kriterije in zagotavljajo francosko kakovost ter originalen videz.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 18 mesecev
PorekloFrancija
Velikost15*15*27 cm
Skupna višina27 cm
Teža126 g
Barvazelena
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.