Ukulele Cotoons Smoby elektronsko glasbilo z zvokom in lučko

Opis izdelka

Glasbilo ukulele Cotoons Smoby je moderna glasbena igrača, primerna za vsakega otroka od 12. meseca starosti. Elektronska ukulele za otroke z zvočnimi in svetlobnimi efekti so izdelane v čudoviti barvni kombinaciji zelene, bele in modre. Na ukulelah se nahaja motiv risanih junakov Cotoons (Bombažki), ki jih poznajo vsi otroci. Otroške ukulele so izdelane iz kakovostnega in trpežnega plastičnega materiala, ki je prilagojen majhnim otroškim rokicam.

Glasbilo za otroke daje zvoke zahvaljujoč senzorjem, ki se nahajajo pod strunami. Otrok bo z igro z ukulelami počutil kot pravi glasbenik. Malega glasbenika bodo prav tako presenetili svetlobni efekti, ki bodo še polepšali doživetje pri igri. S to glasbeno igračo se bodo otroci naučili zapomniti zvoke in razvijali svoj posluh za glasbo. Prav tako bodo mali glasbeniki razvijali svojo fino motoriko, koordinacijo in občutek za ritem. Otroške ukulele bodo prevzele tako dečke kot deklice. Dimenzije glasbene igrače so 34*6*13 cm in delujejo na 2 AA/LR6 bateriji.

Francoski proizvajalec Smoby spada v sam svetovni vrh pri izdelavi varnih otroških igrač. Barve na plastičnih igračah Smoby spodbujajo in razvijajo otroško domišljijo in fantazijo, zato bodo pritegnile vsakega otroka. Proces izdelave igrač je strogo nadzorovan, zato vse igrače izpolnjujejo tudi te najstrožje varnostne kriterije. Znamka Smoby je zagotovilo francoske kakovosti, originalnih dizajnov in edinstvenih izdelkov.

Doprava nad 49€
Tehnični parametri
Deček/deklicadojenčki
StarostOd 12 mesecev
PorekloDesigned in France
Velikost34*6*13 cmm
Dimenzije paketa35*7*21 cm
Skupna dolžina34 cm
Na baterijeDa
ElektronskoDa
Svetlobni efektiDa
ZvokDa
GlasbaDa
EmbalažaDa
OpombaBattery: 2 x AA/LR6 1.5V included
Barvatyrkysová
Nabor izdelkovNe
Ocene
loader  Nalagam ocene …
Vprašanje o izdelku
Polja označena z * so obvezna