Tricikel Zoom Red 4in1 smaTrike Touch Steering rdeč z gumiranimi kolesi in blažilcem tresljajev od 10 mes

Opis izdelka

Tricikel za otroke smarTrike Zoom Red 4v1 je multifunkcijski tricikel, ki staršem ponuja kompromis med vozičkom in tradicionalnim triciklom. Ta originalen rdeč tricikel raste skupaj z otrokom od 10. meseca do 3. leta starosti. Zahvaljujoč moderni tehnologiji Touch Steering, ki ji boste hvaležni predvsem starši je tricikel vodljiv le z nežnim dotikom. Vgrajen 3-točkovni varnostni pas in zaščitni obroč zagotavljata udobno in varno vožnjo. Tricikel se ponaša s trdnim in trpežnim kovinskim ogrodjem, ki skupaj s trpežno plastiko zagotavlja njegovo stabilnost in trpežnost.

Tricikel je za otroka izjemno udoben, zahvaljujoč ergonomsko oblikovnem sedežu, ki bo skupaj s snemljivim obročem otroku med počitkom omogočil dovolj udobja pri sedenju in užitek v vožnji. Otroci lahko uživajo v vožnji tudi zahvaljujoč protizdrsnim pedalom, po potrebi pa lahko nogice položijo na zložljive opore in počivajo. Za sedežem se nahaja prostor za shranjevanje s pokrovom, kjer lahko malčki prevažajo svoje igrače, od katerih se nočejo ločiti niti med sprehodi. Med sončnimi dnevi boste zagotovo hvaležni tudi senčniku, ki otroka ščiti pred sončnimi žarki in se lahko prilagodi njegovim potrebam. 

Kakovostna gumirana kolesa bodo poskrbela za tiho in udobno vožnjo tudi po površini z manjšimi nepravilnostmi. Praktičen dodatek je tudi blatnik na sprednjem kolesu tricikla, ki varuje oblačila otroka pred prekomernim pršenjem s ceste. Mere tricikla znašajo 94*45*102 cm, skupna višina je 102 cm. SmarTrike je svetovno najbolj prodajana in največkrat nagrajena znamka otroških triciklov. SmarTrike vodi po prodaji, produkciji in inovacijah otroških triciklov na svetovni lestvici. Z milijoni prodanih triciklov vsakoletno jamči kakovost.

Tricikel smarTrike raste skupaj z vašim otrokom s pomočjo 4 nastavljivih položajev:

  • Korak 1: Tricikel vodijo starši
    Pri 10. mesecih lahko otrok udobno sedi na sedežu, medtem ko njegove nogice udobno počivajo na oporah. Ergonomski sedež z naslonjalom zagotavlja prijeten občutek in oporo hrbta.
  • Korak 2: Vožnjo tricikla nadzorujejo starši
    Pri 18. mesecih lahko otroku snamete oporo za hrbet, otrok bo sedel vzravnano in postopoma začel poganjati pedala, starši pa bodo s pomočjo ročaja za starševski nadzor nadzorovali smer in hitrost vožnje. V tem obdobju bo otrok užival v vožnji in uril svojo stabilnost, motorične spretnosti in pridobival pogum za svojo prvo samostojno vožnjo.
  • Korak 3: Tricikel za trening
    V obdobju 24. mesecev bo tricikel postal sredstvo za vadbo, ko se bodo otroci učili kako pravilno poganjati pedala. Starši lahko odstranijo varnostni obroč.
  • Korak 4: Klasičen tricikel
    V starosti 30. mesecev je otrok že pripravljen na samostojno vožnjo. Starši lahko snamejo potisni ročaj in otroci lahko v vožnji s triciklom na polno uživajo.

Prednosti

  • večja moč vodenja
  • ekstremno udobje
  • otrok počiva, ko tricikel vodijo starši
  • popolna varnost
  • zaščita pred soncem
  • udobje v zgodnji fazi vožnje
  • trpežnost in kakovost
  • udobje za starše
  • maksimalna uporabnost
Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 10 mesecev
Velikost94*45*102 cm
Skupna višina102 cm
Dimenzije paketa59*22*43 cm
Skupna dolžina94 cm
Pakirano v kartonu A/NDa
Teža6 kg
Nosilnost17 kg
Kolesarubber
Nabor izdelkovNe
gift SS2024STBPx Batoh
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.