Tricikel z verižnim pogonom Zooky Classic Girl Smoby rožnat od 16 mes

Opis izdelka

Otroški tricikel francoskega proizvajalca Smoby je klasični tricikel na verižni pogon Zooky Classic, rdeče-srebrne barve. Pogon otroškega tricikla je tradicionalen verižni. Sprednje kolo ima možnost prostega teka. To je klasičen tricikel s trdno kovinsko konstrukcijo, s katerim se lahko vsi otroci vozijo leta in leta. Že od 16. meseca otrokove starosti, ko je malček še majhen in ni zmožen samostojno voziti, ga starši potiskajo s pomočjo potisne palice. Tricikel raste skupaj z otrokom. Smoby Zooky Classic bodo otroci uporabljali že od njihovega 36. meseca starosti dalje. Rožnati tricikel je primeren predvsem za male deklice, ki se rade gibajo na svežem zraku. Na začetku starši otroku pomagajo s potiskanjem s pomočjo vodila. Otroci se udobno naslanjajo na visoko naslonjalo in so pripeti s tritočkovnim varnostnim pasom. Krmilo tricikla lahko tudi zablokirate in tako bodo starši obvladovali smer vožnje. Krmilo tricikla kot tudi sedež je nastavljiv po višini.

Otrokova varnost je zagotovljena s tritočkovnim varnostnim pasom, s katerim je pripet na sedež. Za večjo stabilnost sedenja ima tricikel zvišano naslonjalo, ki ga lahko kasneje tudi snamete. Otroci se lahko že od približno svojega 24. meseca starosti vozijo samostojno. Uživali bodo v vožnji tudi brez pomoči starševske palice. Vožnja na triciklu spodbuja stabilnost in ravnotežje, deluje pozitivno na razvoj otrokovih mišic, gibanje na svežem zraku pa ni le zabavno, ampak tudi koristno za zdravje. Za sedežem je večji zabojček za igrače ali druge drobnarije. To je odličen čvrst tricikel kovinskega ogrodja s trpežnimi kolesi, ki omogočajo tiho vožnjo. Primeren je za otroke od 16. meseca starosti. S svojo edinstveno rožnato dekliško barvo je primeren predvsem za male deklice. Otroški tricikel Zooky Classic ima proizvajalčevo 3-letno garancijo.

Tricikel za otroke ima udoben ergonomsko oblikovan sedež. Ima prav tako nastavljivo vodilo za starše. Višina od tal znaša 38 cm, lahko pa sedež tudi zvišate. Premer polnih protizdrsnih koles je 20 cm, njihova debelina pa meri 4 cm. Tiha in varna vožnja je na tem triciklu zagotovljena. Otroški tricikel ima možnost prostega teka, pedala pa so protizdrsna. Kolesarjenje s snemljivim centralnim verižnim pogonom naredi iz tega tricikla enega izmed najboljših triciklov za otroke od 16. meseca starosti dalje. Raste skupaj z otrokom, z njim se bodo vozili tudi več let. Prednost tricikla Zooky Classic je pogon na sredini tricikla, ki je za otroka najbolj naraven in pripomore k pravilni telesni drži. Čudoviti tricikel za deklice je najboljše, kar lahko svojemu otroku kupite. Nosilnost znaša 30 kg. Otroški tricikel se zavira z vzvratnim pogonom.

Lastnosti

 • proizvedeno v Franciji
 • po višini nastavljiva sedež in krmilo
 • priročna, po višini nastavljiva palica za vodenje
 • plastičen zaboj na zadnjem delu tricikla
 • pogon na pedala je nameščen na sredini tricikla
 • kakovostni verižni pogon
 • trdna kovinska konstrukcija
 • protizdrsna pedala
 • prednje kolo s prostim tekom
 • tiha in protizdrsna kolesa
 • varnostni pas in snemljiv naslon
 • dimenzije tricikla merijo 74*51*53 cm.
 • nosilnost 30 kg
 • zaviranje z vzvratnim pogonom
Doprava 79

Tehnične lastnosti

Deček/deklicadeklica
StarostOd 16 mesecev
PorekloIzdelano v Franciji
Velikost74*51*53 cm
Dimenzije paketa63*28*55 cm
Pakirano v kartonu A/NDa
Teža5,20 kg
Barvarožnata
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.