Tricikel Zip Plus 3v1 Touch Steering smarTrike rožnati EVA gumirana kolesa od 10 mes

Opis izdelka

Tricikel za otroke smarTrike Zip Plus 3v1 je brezčasni tricikel, ki staršem ponuja kompromis med vozičkom in tradicionalnim triciklom. Ta čudovit rožnato-zeleni tricikel raste skupaj z vašo deklico od 10. meseca do 3. leta starosti. Zahvaljujoč moderni tehnologiji Touch Steering, ki ji boste hvaležni predvsem starši je tricikel vodljiv le z nežnim dotikom. Vgrajen varnostni pas v obliki črke Y na obroču zagotavlja udobno in varno vožnjo. Tricikel je opremljen s kovinsko konstrukcijo, ki skupaj s trpežno plastiko zagotavlja njegovo stabilnost in trpežnost.

Sprednje kolo lahko nastavite na prosti tek. Tricikel je za otroka izjemno udoben, zahvaljujoč ergonomsko oblikovnem sedežu, ki bo skupaj s snemljivim obročem otroku med počitkom omogočil dovolj udobja in užitek v sedenju. Otroci lahko uživajo v vožnji tudi zahvaljujoč protizdrsnim pedalom, po potrebi pa lahko nogice položijo na zložljive opore in počivajo. Za sedežem se nahaja prostor za shranjevanje s pokrovom, kjer lahko malčki prevažajo svoje igrače, od katerih se nočejo ločiti niti med sprehodi. Tricikel ponuja tudi senčnik, ki bo zavarovala otroka pred sončnimi žarki in se prilagodila otrokovim potrebam. 

Prednost tricikla smarTrike Zip Plus so kakovostna EVA kolesa, ki združujejo prednosti tihih, gumiranih koles in trpežne plastike. Zahvaljujoč temu omogočajo tiho in udobno vožnjo tudi po površini z manjšimi nepravilnostmi.  Praktičen dodatek je tudi blatnik na sprednjem kolesu tricikla, ki varuje oblačila otroka pred prekomernim pršenjem s ceste. Samoumevna pa je tudi možnost prostega teka. Njegove dimenzije znašajo 92*46*99 cm, kjer je skupna višina 99 cm. Izberite otroški tricikel proizvajalca smarTrike, ki zaseda sam vrh v izdelavi in inovativnosti triciklov.

Tricikel smarTrike raste skupaj z vašim otrokom s pomočjo 3 nastavljivih položajev:

  • Korak 1: Tricikel peljejo starši
    Pri 10. mesecih lahko otrok udobno sedi na sedežu, medtem ko njegove nogice udobno počivajo na oporah za nogice. Ergonomski sedež z naslonjalom zagotavlja prijeten občutek in oporo hrbta.
  • Korak 2: Vožnjo tricikla nadzorujejo starši
    Pri 15. mesecih lahko otroku snamete oporo za hrbet, otrok bo sedel vzravnano in postopoma začel poganjati pedala, starši pa bodo s pomočjo ročaja za starševski nadzor nadzorovali smer in hitrost vožnje. V tem obdobju bo otrok užival v vožnji in uril svojo stabilnost, motorične spretnosti in pridobival pogum za svojo prvo samostojno vožnjo.
  • Korak 3: Klasičen tricikel
    V starosti 24. mesecev je otrok že pripravljen na samostojno vožnjo. Starši lahko snamete palico za vodenje in voziček bo postal čudovit otroški tricikel.

Prednosti

  • večja moč vodenja
  • ekstremno udobje
  • otrok počiva, ko tricikel vodijo starši
  • popolna varnost
  • zaščita pred soncem
  • udobje v zgodnji fazi vožnje
  • trpežnost in kakovost
  • udobje za starše
  • maksimalna uporabnost
Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 10 mesecev
Velikost92*46*99 cm
Skupna višina99 cm
Dimenzije paketa52*42*23 cm
Skupna dolžina92 cm
Pakirano v kartonu A/NDa
Teža4,75 kg
Barvarožnata
Nabor izdelkovNe
gift SS2024STBPx Batoh
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.