Tricikel in voziček zložljiv Evolutive Robin Trike Smoby s prilagodljivim naslonjalom in tihimi kolesi od 6 mes

Opis izdelka

Najnovejši otroški tricikel Evolutive Robin Trike z delavnice francoskih dizajnerjev Smoby bo postal vsakodnevni družabnik dečkov in deklic, s katerimi bo skupaj rastel od njihovega 6. meseca starosti. Ponuja vsestransko uporabnost, staršem z najmlajšimi otroki bo služil kot priročen voziček tudi zahvaljujoč prilagodljivem naslonjalu. Za otrokovo varnost bo poskrbel 3-točkovni varnostni pas, ki ob straneh ščiti otroka. Samoumeven pa je tudi zaščitni obroč, na katerega lahko otroci položijo svoje rokice.

Tricikel in voziček v enem se zahvaljujoč dodelanemu sistemu preprosto zloži, na tak način pa ga lahko tudi odpeljete s seboj. Prednostim tricikla Smoby ne boste hvaležni le na potovanjih in počitnicah, ampak tudi med izleti v park in nakupih. Zložljiv tricikel v čudoviti sivi barvi je brezčasnega in elegantnega videza, ki bo prevzel vse starše. Posamezni deli tricikla so snemljivi, tako da se bo lahko prilagodil otrokovi velikosti in starosti.

Kaj vsebuje zložljiv tricikel Evolutive

  • sistem za hitro zlaganje 
  • prilagodljivo oblazinjeno naslonjalo
  • snemljive opore za noge
  • zaščitni obroč
  • snemljiva torba za starše
  • zavora na zadnjih kolesih
  • senčnik proti UV žarkom
  • ergonomsko oblikovani sedež
  • kakovostna kolesa s tihim hodom
  • 3-točkovni varnostni pas

Otroški tricikel Evolutive Robin Trike je opremljen s kakovostno in trpežno kovinsko konstrukcijo, ki se ponaša z odličnimi voznimi lastnostmi. Otroci se bodo med vožnjo počutili varno in po želji tudi malo zadremali, medtem ko bodo imeli nogice položene na oporah. Na triciklu se nahajajo tiha kolesa, s katerimi bodo dečki in deklice uživali v vsaki vožnji. Tricikel razpolaga tudi s snemljivimi protizdrsnimi pedali. Blatnik na sprednjem kolesu bo poskrbel, da se oblačila vašega malčka ne bi preveč umazala, predvsem v času slabšega vremena. 

Tricikel Smoby raste skupaj z vašim otrokom v 3 korakih

  • Korak 1: Ergonomski sedež s prilagodljivim naslonjalom
    Ergonomski sedež s prilagodljivim naslonjalom ponuja otrokom udobje, otroci od 6. meseca starosti ga bodo uporabljali kot voziček, medtem ko bodo njihove nogice položene na udobnih oporah. Uživali bodo v vožnji in opazovali okolico.
  • Korak 2: Tricikel peljejo starši
    Pri 15. mesecih bo vaš malček sedel vzravnano, starši pa lahko na sprednje kolo pripnejo pedale in odstranijo zaščitni obroč. Otrok bo postopoma začel poganjati na pedala, starši pa bodo s pomočjo palice za vodenje nadzorovali smer in hitrost vožnje. V tem obdobju bo otrok uril svojo stabilnost, motorične spretnosti in pridobival pogum za svojo prvo samostojno vožnjo.
  • Korak 3: Samostojna vožnja
    Pri 36. mesecu lahko triciklu odstranite vse snemljive dele in malček bo užival v samostojni vožnji tricikla.

Za otrokovo udobje bo poskrbel priročen senčnik, ki bo otroka zaščitil pred ostrimi sončnimi žarki. Za starše pa je pripravljena tudi snemljiva torba z dovolj prostora za shranjevanje. Otroci bodo novega tricikla izjemno veseli, starši pa bodo zadovoljni s funkcionalnimi elementi, ki jih ponuja. Francoski proizvajalec Smoby misli na potrebe otrok in tudi staršev. Skupne dimenzije zložljivega tricikla znašajo 65*47*101 cm, medtem ko višina ročaja za vodenje meri 101 cm. Smoby je francosko podjetje z dolgoletnimi izkušnjami, kar zagotavlja visoko kakovost izdelkov, ki izpolnjujejo najstrožje varnostne standarde.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 6 mesecev
PorekloIzdelano v Franciji
Velikost65*47*101 cm
Skupna višina101 cm
Nastavljiva višinaDa
Pakirano v kartonu A/NDa
Barvasiva
Nabor izdelkovNe
gift SS2024MON26012 Rozprávková lopta,MON26047-6741 Rozprávková lopta,MON26014 Rozprávková lopta,MON26041-6640 Rozprávková lopta,MON26046-6747 Rozprávková lopta
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.