Tricikel Vanilla DLX smaTrike TouchSteering vodenje s senčnikom in torbo črnobel od 10 mes

Opis izdelka

Otroški tricikel Vanilla DLX vrhunskega proizvajalca smarTrike je originalni tricikel, ki raste skupaj z vašim otrokom in se prilagaja njegovim potrebam od njegovega 10. meseca do 3. leta starosti. Elegantni črno bel dizajn bo razveselil dečke in deklice. Inovativna tehnologija Touch Steering omogoča staršem popolno obvladovanje tricikla le z nežnim dotikom in omogoča ekstremno lahko vodenje tudi pri ostrejših zavojih. Ogrodje tricikla je kovinsko v kombinaciji s trpežno plastiko, ki se ponaša z visoko stabilnostjo. Vgrajen 5-točkovni varnostni pas v obliki črke Y in zaščitni obroč za roke prinašata otrokom občutek varnosti med vožnjo. Visok ergonomsko oblikovani sedež omogoča otrokom visoko udobje tudi pri daljši vožnji.

Tricikel za otroke ima tudi senčnik, ki otroka varuje pred nevarnimi sončnimi žarki. Z enostavnim premikom ga lahko nastavite glede na kot sončnih žarkov. Starši boste hvaležni priročni torbici, kamor lahko pospravite različne drobnarije. V zaboju s pokrovom na zadnjem delu tricikla bodo lahko otroci s seboj prevažali tudi svoje najljubše igrače. Prednost otroškega tricikla smarTrike Vanilla DLX so kakovostna kolesa, ki zagotavljajo udobno vožnjo tudi po površini z manjšimi nepravilnostmi. Praktičen dodatek je tudi blatnik na sprednjem kolesu tricikla, ki varuje oblačila otroka pred umazanijo s ceste. Prav tako pa je na triciklu tudi varovalo za lažje starševsko vodenje tricikla.

Otroški tricikel ponuja otrokom kakovostne zložljive opore za noge, na katere lahko odložijo svoje noge med vožnjo in si odpočijejo. Naslonjalo in opora za glavico omogočata otrokom odlično oporo, lahko pa ju lahko po potrebi tudi snamete. Pedala tricikla za otroke so protizdrsna, tricikel pa ponuja tudi možnost prostega teka. Otrok ima med vožnjo, ki jo vodijo starši, roke položene na obroču, kar zagotavlja še večje udobje. Sprednje večje kolo z vgrajenim blažilcem tresljajev bo premagalo kakršno koli nepravilnost terena. SmarTrike vodi po prodaji, produkciji in inovacijah otroških triciklov na svetovni lestvici. Z milijoni prodanih triciklov vsakoletno je kakovost zajamčena.

Tricikel smarTrike raste skupaj z vašim otrokom v 4 korakih:

Korak 1: Tricikel peljejo starši.
Pri 10. mesecih lahko otrok udobno sedi na sedežu, medtem ko njegove nogice udobno počivajo na oporah. Ergonomski sedež zagotavlja prijeten občutek in oporo hrbta.
Korak 2: Vožnjo tricikla nadzorujejo starši.
Pri 18. mesecih lahko otroku snamete oporo za hrbet in postopoma bo začel poganjati pedala s pomočjo staršev, ki bodo s potisno palico nadzorovali smer in hitrost vožnje. V tem obdobju bo otrok užival v vožnji in uril svojo stabilnost in motorične spretnosti ter pridobival pogum za svojo prvo samostojno vožnjo.
Korak 3: Tricikel za trening.
V obdobju 24. mesecev bo tricikel postal sredstvo za vadbo, ko se bodo otroci učili, kako pravilno poganjati pedala.
Korak 4: Klasičen tricikel
V starosti 30. mesecev je otrok že pripravljen na samostojno vožnjo. Starši lahko snamete palico za vodenje in voziček bo postal odličen otroški tricikel.

Lastnosti

 • vodljiv le z nežnim dotikom
 • visok ergonomsko oblikovani sedež
 • kakovostna kolesa odporna na tresljaje
 • 5-točkovni varnostni pas
 • snemljiv zaščitni obroč za roke
 • nastavljiv senčnik
 • zložljive opore za noge
 • protizdrsna pedala
 • kovinska konstrukcija
 • kakovostna torbica za manjše predmete
 • posamezni deli tricikla so snemljivi
 • priporočen za otroke od 10. do 36. meseca
 • patentirani izdelek
 • izpolnjuje visoke varnostne standarde
Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 10 mesecev
Pakirano v kartonu A/NDa
Barvabiela,čierna
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.