Tricikel Spirit Blue 4v1 smarTrike moder od 10 mes

Opis izdelka

Če menite, da so vsi tricikli enaki, vas bo tricikel Spirit Blue 4v1 smarTrike zagotovo prepričal v nasprotno. Na tem otroškem triciklu bo vaš fantek doživel ogromno zabave, že od njegovega 10. meseca starosti. Tricikel ustreza vsem njegovim potrebam s svojim čudovito zasnovo modro-bele barvne kombinacije skupaj z dodelanim sistemom funkcionalnih dodatkov, ki jih lahko vsi starši prilagodijo prav njihovih otrokom. Kovinski okvir s čvrsto konstrukcijo se ponaša s stabilnostjo na vsaki površini. 

Tricikel je izdelan s preciznostjo in predvsem poudarkom na kakovost in trpežnost okvirja, skupaj s celotno funkcionalnostjo dizajna. Vaš fantek se bo razveselil odličnega sedeža z naslonjalom za glavo, ki mu bo zagotovil popolno zaščito in udobje. Starši boste zagotovo cenili predvsem teleskopski ročaj, ki omogoča preprosto obvladovanje tricikla, ki skupaj s sistemom otroškega varovala na ročajih tudi omogoča lažje določanje smeri vožnje. Otroški tricikel je opremljen s protizdrsnimi pedali in kakovostnimi kolesi, ki vas ne bodo razočarali na nobenem terenu. Če bo otrok že utrujen, bo svoje nogice lahko položil na snemljive stopničke in si udobno odpočil. Pred sončnimi žarki ga bo zanesljivo obvaroval senčnik, za njegovo udobje se vam tako ne bo treba bati.

Za zagotovilo najvišje varnosti otroka, je tricikel opremljen s tritočkovnim varnostnim pasom in zaščitnim obročem, ki bo zanesljivo varoval otroka. Tricikel se prav tako ponaša z vzmetenim sprednjim kolesom, namenjenim zanesljivi ublažitvi tresljajev zaradi neravne podlage. Tricikel razpolaga s prostorom za shranjevanje, ki misli na starše in tudi otroke. Mamicam bo prav prišla kakovostna in praktična torba na ročaju tricikla, na katero lahko pripnete tudi drugo torbo na palico za starševski nadzor. Fantek bo svoje igrače lahko pospravil v praktični zaboj, ki je nameščen za sedežem. 

Otroški tricikel spada v kategorijo večnamenskih triciklov. Oblikovalci znamke smarTrike so bili osredotočeni na to, da bi vašemu malčku na triciklu omogočili udobje za vsak naslednji mesec. Tricikel zato raste skupaj z vašim otrokom. Otroški tricikel Spirit Blue 4v1 vodilne znamke triciklov proizvajalca smarTrike označuje čudovit dizajn, kakovostna zasnova in premišljeni varnostni sistem za vašega otroka. Celotne dimenzije tricikla merijo 94*45*102 cm.

Tricikel smarTrike raste skupaj z vašim otrokom s pomočjo 4 nastavljivih položajev

  • Korak 1: Tricikel peljejo starši
    Pri 10. mesecih lahko otrok udobno sedi na sedežu, medtem ko njegove nogice udobno počivajo na oporah za nogice. Ergonomsko oblikovani sedež in naslonjalo za hrbet in glavico zagotavljata prijeten občutek varnosti.
  • Korak 2: Vožnjo nadzorujejo starši
    Pri starosti 18. mesecev lahko otroku odpnete naslonjalo za hrbet, saj se bo tako pod drobnogledom staršev začel postopoma navajati na pedala, zahvaljujoč palici za starševski nadzor, namenjeni usmeritvi in hitrosti vožnje. V tem obdobju otrok odkriva tudi svoje motorične spretnosti in se pripravlja na samostojno vožnjo in uživa v čudoviti brezskrbni zabavi. 
  • Korak 3: Tricikel za trening
    V obdobju 24. mesecev bo tricikel postal sredstvo za vadbo, ko se bodo otroci učili kako pravilno poganjati pedala, hkrati pa lahko starši odpnejo tudi varnostni obroč, da s tem omogočijo otroku več svobode.
  • Korak 4: Klasični tricikel
    V starosti 30. mesecev je otrok že pripravljen na samostojno vožnjo. Starši lahko snamejo palico za vodenje in otroci bodo imeli na voljo samostojen tricikel. 

Lastnosti

  • raste skupaj z vašim otrokom
  • nadstandardni prostori za shranjevanje
  • udoben ergonomsko oblikovani sedež
  • priročna palica za vodenje
  • varovalo za pravilno smer vožnje
  • kakovostna in zanesljiva kolesa
  • trpežna konstrukcija s kovinskim okvirjem
  • vzmeteno sprednje kolo za spopadanje z neravno podlago
  • snemljiv senčnik
  • tritočkovni oblazinjeni zaščitni pas
  • zložljiv sistem opor za noge
  • naslonjalo za glavo in hrbet
  • protizdrsna pedala
Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 10 mesecev
Velikost94*45*102 cm
Skupna višina102 cm
Dimenzije paketa59*22*43 cm
Skupna dolžina94 cm
Pakirano v kartonu A/NDa
Teža6 kg
Barvamodra
Nabor izdelkovNe
gift SS2024STBPx Batoh
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.