Tricikel in poganjalec Retro Rookie Trike Smoby ultralahek s pedali in tihimi gumiranimi kolesi od 24 mes

Opis izdelka

Tricikel in poganjalec Retro Rookie Trike francoskega proizvajalca Smoby je ultralahek tricikel, primeren za dečke in deklice od 24. meseca dalje. Najmlajši otroci ga lahko uporabljajo kot poganjalec, ko pa že zrastejo pa ga lahko poganjajo in se na njem vozijo kot na običajnem triciklu. Opremljen je z vrhunskim kovinskim ogrodjem, ki se ponaša z visoko kakovostjo in trpežnostjo, ergonomsko oblikovani sedež pa otrokom ponuja udobje tudi ob daljši vožnji. Prvorazredna EVA kolesa so proizvedena iz posebnega materiala, ki združuje prednosti tihih gumiranih koles in trpežne plastike. Otroci bodo tako lahko uživali v gladki in tihi vožnji, v notranjih in zunanjih prostorih.

Tricikel ima na zadnjem delu priročen zaboj za igrače, pod sedežem pa se nahaja priročno držalo, zahvaljujoč kateremu je preprost za prenašanje. Protizdrsno krmilo je opremljeno z varnostnim sistemom, ki otroku med vožnjo omogoča obračanje le do določenega kota, tako da se bo pri vožnji počutil udobno in varno. Prav tako se lahko nastavijo po višini za otroke od 2. do 4. leta starosti.

Tricikel pomaga otrokom pri pravilni drži ravnotežja, izboljšavi refleksov, dojemanju prostora in določanju razdalj. Vožnja na triciklu s pedali spodbuja tudi razvoj otrokove stabilnosti in mišic. Tricikel Smoby prispeva k vsestranskemu razvoju otroka, ki pridobiva samozavest in se hkrati zabava. Mere tricikla znašajo 58*41*51 cm. Na triciklu se lahko vozi otrok z največjo težo do 50 kg. Teža tega ultralahkega tricikla znaša le 3 kg.

Francoski proizvajalec Smoby že leta in leta prinaša otrokom prvorazredne igrače originalnega dizajna. Material na igračah Smoby je trden in trpežen, obenem pa nežen in gladek za otroške rokice in žameten na dotik. Vse otroške igrače Smoby imajo zaobljene robove, da bi bili vaši otroci med zabavnimi igrami varni in zaščiteni pred poškodbami. Barve na igračah Smoby spodbujajo in razvijajo otroško domišljijo in fantazijo, zato bodo pritegnile vsakega otroka. Igrače izpolnjujejo tudi te najstrožje varnostne kriterije in zagotavljajo francosko kakovost ter originalnost.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 24 mesecev
PorekloFrancija
Velikost58*41*51 cm
Skupna višina51 cm
Teža3 kg
Barvardeča
Nabor izdelkovNe
gift SS2024BIG55974 Autíčko,BIG55975 Autíčko
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.