Tricikel Plus Fresh smarTrike rdeče-rumen od 10 mes

Opis izdelka

Tricikel za otroke smarTrike Plus Fresh je točno ta tricikel, ki ste ga iskali. Je stilski in vsebuje ogromno uporabnih možnosti. Raste skupaj z vašim otrokom od 10. meseca pa do 36. meseca starosti, kar je velika prednost. Tako kot vsi tricikli tega proizvajalca je zasnovan tako, da bi se prilagodil vašemu otroku in ustrezal starostnim zahtevam vašega malčka. Prednost otroškega tricikla smarTrike Plus Fresh je njegova varnost. Zvišan in ergonomsko oblikovani sedež vsebuje tudi varnostni pas in podporne pasove, ki zagotavljajo največjo varnost vašega malčka. Otroški tricikel ima tudi naslon za glavo, ki ga bodo uporabljali otroci v prvih mesecih uporabe. Primeren je za otroke od 10. meseca pa do 3. leta starosti. Nosilnost tricikla znaša 17 kg.

Priročni senčnik s čudovitim pikastim vzorcem ščiti otroke predvsem pred nevarnimi UV žarki. Krmilo tricikla vsebuje priročno varovalo, s katerim lahko starši obvladujejo smer vožnje.Tricikel za otroke je čudovite barvne kombinacije v odtenku rdeče in rumene z modrimi dodatki, ki je primeren za dečke in deklice.Tricikel bo postal vaš pomočnik in prevozno sredstvo. Izdelan je iz kakovostnih materialov, in ima trdno kovinsko ogrodje v kombinaciji s trpežno umetno maso. Služil vam bo več let. Kolesa so plastična z gumijastim pasom v sredini, ki omogoča tiho vožnjo. Pedala so protizdrsna. Udobno sedenje omogoča tudi obroč okoli pasu in nastavljiv ročaj.

Med druge dodatke spadajo tudi zložljiva pedala in snemljive opore za nogice, ki so namenjene najmlajših otrokom. Izjemno priročna je tudi teleskopska palica za vodenje, s katero starši usmerjajo tricikel in določajo hitrost vožnje. Odličen dodatek je tudi priročna torba za starše, ki je nameščena na ročaju. Manjši zabojček bo služil za igro vaših najmlajših z njihovimi prijatelji.SmarTrike je svetovno najbolj prodajana in največkrat nagrajena znamka otroških triciklov. Na trgu deluje že več kot desetletje in je kot prvi proizvajalec iznašel po višini nastavljiv ročaj za starševski nadzor tricikla. SmarTrike vodi po prodaji, produkciji in inovacijah otroških triciklov na svetovni lestvici. Z milijoni prodanih triciklov vsakoletno jamči kakovost.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 10 mesecev
Pakirano v kartonu A/NDa
Barvardeča
Nabor izdelkovNe
gift SS2024STBPx Batoh
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.