Tricikel Pujsa Peppa Pig Be move Confort Smoby z ročajem in obročem od 10 mes

Opis izdelka

Otroški tricikel Peppa Pig je čudovit tricikel za otroke že od njihovega 10. meseca starosti. Tricikel ima pravljični motiv prašičke Pujse Pepe je, kar ga naredi zelo modernega, navdih pa so izdelovalci našli v risanki o navihani prašički. Tricikel Smoby ima ergonomsko oblikovan sedež, na katerem bo otrok sedel zelo udobno. Sedež h krati spodbuja pravilno sedenje in zdravo držo hrbtenice. Na sedežu je varnostni pas, ki varuje otroka. Varnostni obroč na triciklu je namenjen najmlajšim otrokom, saj bo zagotovil maksimalno stabilnost in zaščito med otrokovo vožnjo. Plastičen varnostni obroč lahko po potrebi tudi snamete. Starši boste zagotovo hvaležni palici za vodenje, s katero boste nadzorovali smer vožnje. Tricikel ima čvrsto kovinsko konstrukcijo v kombinaciji s plastičnimi materiali. Krmilo tricikla lahko nastavite po višini, glede na otrokove potrebe. Nastavi se podobno, kot položaj sedeža.

Na palici za starševski nadzor je priročna torba z ljubkim motivom Pujse Pepe, za odlaganje drobnarij. Otroci lahko svoje igrače shranijo v premičen zaboj na zadnjem delu tricikla. Otroški tricikel raste skupaj z otrokom. Ko je otrok še manjši in pedal še ne doseže, lahko nogice udobno namesti na opore, ki so nameščene višje. Takrat otrok na triciklu sedi kot v vozičku, starši pa nadzorujejo njegovo smer. Otrok počiva in uživa v vožnji. Prednje kolo ima možnost prostega teka. Ko bo otrok že zrastel, bo sam poganjal pedala in samostojno vozil. Kolesa na triciklu za otroke so izdelana iz mehke plastike in protizdrsnimi elementi. Volan tricikla se v strani obrača za 30°. Nosilnost tricikla znaša 30 kg. Višina potisne palice meri 100 cm. Pravljični motiv Pujse Pepe bo všeč vsakemu malčku. Volan tricikla je okrašen s sličico prašičke iz risanke Pujsa Pepa.

Smoby je francoski proizvajalec, ki izdeluje otroške igrače in izpolnjuje tudi te najstrožje evropske kriterije. Plastika na igračah Smoby je žametna na dotik in nežna na dotik, barve pa spodbujajo otroško domišljijo. Edinstveni dizajn tricikla Be Move Confort v sebi združuje francoski občutek za lepoto in preciznost in je izpolnitev sanj vsakega malčka, ki si želi samostojno voziti. Na triciklu lahko otroci spoznavajo svet in lepoto svojega najbližjega okolja in tekmujejo s prijatelji. Dodatne dele lahko s tricikla preprosto snamete, lahko se prilagodi potrebam vašega otroka. Otroški tricikel v modri, rumeni in zeleni barvi znamke Smoby razvija gibalne spretnosti otrok in vpliva na razvoj njihove motorike, ne smemo pa pozabiti niti na preživljanje časa na svežem zraku n čudovit pravljični motiv poln barv in sličic. Je idealna igrača za gibanje, za vaše malčke.

Lastnosti

  • trdna kovinska konstrukcija in robusten kovinski okvir
  • snemljiv ročaj za starševski nadzor
  • priročna torba za shranjevanje drobnarij
  • ergonomsko oblikovan sedež
  • nastavljiva višina krmila in sedeža
  • kolesa iz mehke plastike s tiho vožnjo
  • plastična posoda za igrače
  • tritočkovni varnostni pas
  • francoski proizvajalec
  • zložljive opore za noge
  • zaščitni obroč okoli pasu
  • primeren od 10. meseca do 3. leta starosti
  • nosilnost 30 kg
  • sprednje kolo, ki se na strani obrača za 30°.
Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 10 mesecev
PorekloIzdelano v Franciji
Velikost68*52*52 cm
Skupna višina68 cm
Dimenzije paketa47*23*40 cm
Skupna dolžina52 cm
Pakirano v kartonu A/NDa
Teža3,45 kg
Barvamodra
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.