Tricikel Groove 4v1 smarTrike TouchSteering zeleni od 10 mes

Opis izdelka

Tricikel Groove 4v1 smarTrike je elegantni in moderni tricikel, zasnovan za vse otroke že od 10. meseca starosti. Tricikel je zasnovan v prijetni zeleno sivi kombinaciji, ki bo navdušila celotno okolico, ko se boste podali na sprehod v park ali v mesto. Trden in trpežen otroški tricikel razpolaga z vsem, kar za svojega malčka pričakujete in tako vam nič ne preprečuje, da se podate na odlično dogodivščino na treh kolesih.

Tricikel je proizveden z največjim poudarkom na kakovost posameznih delčkov in otrokove varnosti. Vsaka malenkost na triciklu je bila precizno zasnovana za najbolj priročno uporabo. Vaši otroci se bodo zagotovo razveselili zanesljivega sedeža z naslonom za glavo, ki jim bo zagotovil popolno udobje in zaščito. Starši lahko po želji uporabijo dolg ročaj za vodenje za točno usmerjanje vožnje tricikla. Na voljo je tudi varovalo na krmilu, s katerim lahko starši zagotovijo pravilno smer vožnje.

Med opremo otroškega tricikla so tudi protizdrsna pedala in kakovostna gumirana kolesa. Tricikel bo svoje odlične vozne lastnosti dokazal na katerem koli terenu. V primeru, da bo vaš malček že utrujen, lahko nogice položi na zložljive opore in udobno počiva. Pred ostrimi sončnimi žarki ga bo zaščitil snemljiv senčnik in brez težav lahko uživa v nadaljnjem sprehodu. V primeru, da bo malček žejen, lahko posežete po steklenički v priročnem držalu na ročaju za vodenje.

Za najvišjo otrokovo varnost je tricikel opremljen tudi s tritočkovnim varnostnim pasom in zaščitnim obročem. Proizvajalec je mislil tudi na možne nepravilnosti terena, zato tricikel razpolaga z vzmetenim sprednjim kolesom. Otroci se bodo veselili vsake vožnje na triciklu in ne bo jih presenetila nobena jamica na pločniku. Tricikel raste skupaj z vašim otrokom Tricikel bo vašemu otroku zagotovil popolno udobje v vseh okoliščinah. Pri proizvodnji so pazili na to, da bi starši lahko otroški tricikel kadar koli prilagodili svojim potrebam, hitro in preprosto. Tricikel ponuja maksimalno udobje za vas in vašega otroka. Pri prilagajanju tricikla bo vsak starš izbral najprimernejšo različico za svojega otroka.

Tricikel ponuja tudi elegantno in priročno torbo, ki je nameščena na teleskopskem ročaju za vodenje, kamor lahko starši shranijo vse, kar bodo na sprehodu z malčkom potrebovali. Otroci pa bodo po drugi strani navdušeni nad preklopnim zabojem za igrače, ki se nahaja za sedežem tricikla. Otroški tricikel Groove 4v1 znamke smarTrike se ponaša s skrbno zasnovo in odlično funkcionalnostjo, skupaj z elegantnim videzom. Znamka smarTrike je svetovno priznani proizvajalec triciklov, ki se ponaša s kakovostjo in zanesljivostjo svojih izdelkov. Dimenzije tricikla znašajo 93*45*102 cm.

Tricikel smarTrike raste skupaj z vašim otrokom v 4 korakih

  • Korak 1: Tricikel peljejo starši
    Pri 10. mesecih lahko otrok udobno sedi na sedežu, medtem ko njegove nogice udobno počivajo na oporah. Ergonomski sedež in naslon za hrbet omogočata prijeten občutek varnosti.
  • Korak 2: Vožnjo nadzorujejo starši
    Pri 18. mesecih lahko snamete oporo za hrbet in otrok lahko začne postopoma poganjati na pedale pod nadzorom staršev, ki bodo s potisnim ročajem usmerjali in določali hitrost tricikla. V tem obdobju otroci odkrivajo svoje motorične sposobnosti, se pripravljajo na samostojno vožnjo in uživajo v odlični brezskrbni zabavi. 
  • Korak 3: Tricikel za trening
    V obdobju 24. mesecev bo tricikel postal sredstvo za vadbo, ko se bodo otroci učili kako pravilno poganjati pedala. Hkrati pa lahko starši tudi snamejo zaščitni obroč okoli sedeža, da bi imel otrok več svobode.
  • Korak 4: Klasičen tricikel
    Pri 30. mesecih je otrok že pripravljen na samostojno vožnjo. Starši lahko snamete potisni ročaj in otroci bodo imeli na voljo polnovreden tricikel. 

Lastnosti

  • možnost prilagoditve tricikla glede na otrokov starost in sposobnost
  • udoben in ergonomski sedež
  • priročna, po višini nastavljiv ročaj
  • otroško varovalo na krmilu 
  • kakovostna gumirana kolesa
  • trpežna konstrukcija s kovinskim okvirjem
  • sistem z vzmetenjem
  • snemljiv senčnik
  • tritočkovni varovalni sistem
  • zložljiv sistem opor za noge
  • naslonjalo za glavo in hrbet
  • priročno držalo za steklenico
Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 10 mesecev
Velikost93*45*102 cm
Skupna višina102 cm
Dimenzije paketa59*22*43 cm
Skupna dolžina93 cm
Pakirano v kartonu A/NDa
Teža4,8 kg
Barvazelena
Nabor izdelkovNe
gift SS2024STBPx Batoh
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.