Tricikel Gasilec Samo Be Move Smoby s palico za vodenje od 15 mes

Opis izdelka

Pravljični tricikel gasilec Samo (Fireman Sam) je kot narejen za vsakega malega fantka. Primeren je za otroke od 15. meseca, vendar raste skupaj z otrokom do njegovega 36. meseca starosti oz. do časa, ko je otrok že pripravljen na svoje prvo kolo. To je edinstven tricikel z modernim dizajnom. S svojo barvno zasnovo modre, rdeče in rumene barve je primeren predvsem za dečke. Tricikel Smoby ima ergonomsko oblikovan sedež, na katerem bo otrok sedel zelo udobno. Sedež h krati spodbuja pravilno sedenje in zdravo držo hrbtenice, saj se lahko nastavi na dva položaja. Risanka o gasilcu Samu je prevzela ne le eno generacijo otrok, ki so zahvaljujoč risanki spoznali ta poklic.

Starši boste gotovo hvaležni teleskopski palici za vodenje, s katero boste potiskali otroški tricikel. Tricikel ima čvrsto kovinsko konstrukcijo v kombinaciji s plastičnimi materiali. Kolesa so izdelana iz mehke plastike in so opremljena s protizdrsnimi elementi. Prednje kolo ima možnost prostega teka. Otroci lahko svoje igrače shranijo v premičen zaboj na zadnjem delu tricikla. Ko otrok že zraste, lahko palico za starševski nadzor preprosto snamete in otrok bo tricikel samostojno vozil. Volan tricikla se v strani obrača za 30°. Nosilnost tricikla znaša 30 kg. Pravljični motiv Gasilca Sama bo všeč vsakemu malčku. Volan tricikla je okrašen prav s sličico o gasilcu Samu. Krmilo tricikla lahko nastavite po višini, glede na otrokove potrebe. Nastavi se podobno, kot položaj sedeža.

Smoby je francoski proizvajalec, ki izdeluje otroške igrače in izpolnjuje tudi te najstrožje evropske kriterije. Plastika na igračah Smoby je žametna na dotik in nežna za otroške rokice. Barve na igračah Smoby spodbujajo otroško fantazijo. Edinstveni dizajn tricikla Gasilec Samo v sebi združuje francoski občutek za lepoto in preciznost in je izpolnitev sanj vsakega malčka, ki si želi samostojno voziti. Na triciklu lahko otroci spoznavajo svet in lepoto svojega najbližjega okolja in tekmujejo s prijatelji. Otroški tricikel razvija gibalne spretnosti otrok in vpliva na razvoj njihove motorike, ne smemo pa pozabiti niti na preživljanje časa na svežem zraku n čudovit pravljični motiv poln barv in sličic. Je idealna igrača za gibanje, za vaše malčke. Višina sedeža tricikla od tal znaša 31 cm, širina od sedeža do volana pa je 26 cm.

Lastnosti

  • trdna kovinska konstrukcija
  • ergonomsko oblikovan sedež
  • po višini nastavljiv ročaj za starševski nadzor, krmilo in sedež
  • plastična kolesa iz mehke plastike za tiho vožnjo
  • premični zaboj zadaj
  • od 15. meseca
  • izdelano v Franciji
  • sprednje kolo z možnostjo prostega teka
  • sprednje kolo se obrača za 30° v strani
Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 15 mesecev
PorekloIzdelano v Franciji
Velikost68*52*52 cm
Skupna višina52 cm
Dimenzije paketa47*23*40 cm
Skupna dolžina68 cm
Višina ročaja95 cm
Nastavljiva višinaDa
Pakirano v kartonu A/NDa
Teža3,45 kg
Nosilnost30 kg
Barvardeča
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.