Tricikel Fun smarTrike 2v1 s palico za vodenje rožnato-vijoličen od 15 mes

Opis izdelka

Tricikel za otroke SmarTrike Fun 2v1 je originalen otroški tricikel s palico za vodenje, ki ji bodo hvaležni vsi starši. Čudovita rožnato-vijolična barva v kombinaciji z belo bo všeč vsaki gospodični. SmarTrike Fun je primeren je za otroke od 15. meseca starosti, uporabljali pa ga bodo vse do 3. leta starosti, dokler ne bodo sedli na svoje prvo pravo kolo. Otroški tricikel raste skupaj z otrokom, popolnoma se prilagodi vsaki starosti. To je odličen predhodnik prvega kolesa, na čemer se bodo otroci naučili pravilnega sedenja in poganjanja na pedala. Varnost je zagotovljena, zahvaljujoč varnostnemu pasu, udobje pa zaradi ergonomskega sedeža.

Tricikel za deklice je stabilen in se igrivo spopada z manjšimi nepravilnostmi. Starši bodo med prvimi meseci obvladovali smer vožnje s pomočjo teleskopsko nastavljivega ročaja za vodenje. Kasneje, ko bo otrok že dovolj velik za samostojno vožnjo, lahko ročaj brez uporabe orodja preprosto snamete. Kolesa otroškega tricikla so izdelana iz kakovostne EVA plastike, so tiha in zahvaljujoč njim je tricikel za otroke smarTrike stabilen. Plastika EVA je podobna gumi, je prožna, kolesa tricikla smarTrike pa so zahvaljujoč njej, maksimalno trpežna in kakovostna. Prednje kolo lahko nastavite tudi na prosti tek, tako da otroku ne bo treba poganjati, saj bodo tricikel potiskali starši. To je velika prednost, kajti ko se bo otrok utrudil in ne bo več hotel poganjati, ga boste starši preprosto potiskali pred seboj.

Otroški tricikel Fun 2v1 je v celoti kakovostne kovinske konstrukcije, zahvaljujoč čemur bo otrokom zdržal dolga leta. Premičen zaboj na zadnji strani služi kot prostor za odlaganje drobnarij in je zaprt s pokrovom. Vožnja na triciklu ni le velika zabava, ampak pomaga otrokom tudi pri krepitvi mišic na nogah in tako prispeva v pravilnemu razvoju. SmarTrike je svetovno najbolj prodajana in največkrat nagrajena znamka otroških triciklov. Na trgu obstaja že desetletje in je kot prvi proizvajalec iznašel po višini nastavljiv ročaj za starševski nadzor tricikla. SmarTrike vodi po prodaji, produkciji in inovacijah otroških triciklov na svetovni lestvici. Z milijoni prodanih triciklov vsakoletno jamči kakovost in varnost tudi za vaše nadobudneže.

Lastnosti

  • kakovostna EVA kolesa s tihim delovanjem
  • zaboj s pokrivalom na zadnji strani za igrače
  • 3-točkovni varnostni pas
  • protizdrsna pedala
  • prednje kolo s prostim tekom
  • ergonomsko oblikovani sedež
  • priročna palica za starševski nadzor, ki jo lahko snamete
  • od 15. meseca do 3. leta starosti
  • najmodernejši dizajn
  • primeren predvsem za deklice
  • nosilnost 17 kg
Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 15 mesecev
Velikost91*46*103 cm
Pakirano v kartonu A/NDa
Teža3,4 kg
Kolesagumene
Barvarožnata
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.