Zložljiv tricikel Folding Fun Trike 2in1 Blue smarTrike moder z varnostnim pasom od 15 mes

Opis izdelka

Zložljiv tricikel Folding Fun 2v1 je vrhunski tricikel s palico za vodenje, ki raste skupaj z otrokom od 10. meseca do 3. leta starosti. Čudoviti moder tricikel bo razveselil otroke, predvsem pa dečke. 3-točkovni varnostni pas na sedežu otroku med vožnjo zagotavlja varnost. Za maksimalno udobje malih voznikov bo poskrbel tudi ergonomsko oblikovani sedež. Ogrodje tricikla je kovinsko v kombinaciji s trpežno plastiko, ki se ponaša z visoko stabilnostjo in trdnostjo.

Tricikel razpolaga tudi s teleskopsko palico za vodenje, ki jo lahko nastavite do višino 103 cm, staršem pa ponuja lažji nadzor nad triciklom. Kasneje, ko je otrok že dovolj velik za samostojno vožnjo, lahko starši prilagodijo tudi višino potisne palice. Po potrebi lahko palico zložite proti krmilu, zadnji del tricikla pa zahvaljujoč gibljivemu sklepu v smer sprednjega kolesa. Dimenzije tricikla se bodo zmanjšale, lažje ga boste prenašali, podal pa se bo tudi v avtomobilčki prtljažnik. Takšnemu zložljivemu načinu bodo hvaležni vsi starši, ki s svojimi otroki pogosto potujejo, hodijo na izlete in po nakupih. 

Tricikel smarTrike raste skupaj z vašim otrokom v 2 korakih:

  • Korak 1: Tricikel vodijo starši
    Pri 15. mesecih lahko otrok udobno sedi na ergonomskem sedežu, medtem ko začne že postopoma poganjati pedale, pod nadzorom staršev, ki bodo še vedno nadzirali smer vožnje. Naučil se bo sedeti vzravnano in gradil stabilnost in motorične spretnosti.
  • Korak 2: Klasičen tricikel
    V starosti 24. mesecev je otrok že pripravljen na samostojno vožnjo. Starši bodo lahko znižali starševsko palico, otroci pa bodo polnovredno uživali v vožnji.

Tricikel je opremljen z EVA kolesi, ki združujejo prednosti tihih, gumiranih koles in trpežne plastike in se ponašajo z visoko trpežnostjo in prožnostjo. Na zadnjem delu tricikla pa je zabojček s pokrovom, kamor lahko otroci pospravijo igrače ali druge dodatke. Vožnja na triciklu ni le velika zabava, ampak pomaga otrokom tudi pri krepitvi mišic na nogah in tako prispeva v pravilnemu razvoju. Mere tricikla znašajo 91*46*103 cm.

SmarTrike je svetovno najbolj prodajana in največkrat nagrajena znamka otroških triciklov. Na trgu obstaja že desetletje in je kot prvi proizvajalec iznašel po višini nastavljiv ročaj za starševski nadzor tricikla. SmarTrike vodi po prodaji, produkciji in inovacijah otroških triciklov. Z milijoni prodanih triciklov vsakoletno jamči kakovost in varnost tudi za vaše nadobudneže.

Lastnosti

  • kovinska konstrukcija z možnostjo zlaganja
  • kakovostna EVA kolesa s tihim delovanjem
  • zaboj s pokrivalom na zadnji strani za igrače
  • tritočkovni varnostni pas
  • protizdrsna pedala
  • prednje kolo s prostim tekom
  • ergonomsko oblikovani sedež
  • priročna, po višini nastavljiva palica za vodenje
  • od 15. meseca do 3. leta starosti
  • najmodernejši dizajn
Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 15 mesecev
Velikost91*46*103 cm
Skupna višina103 cm
Dimenzije paketa51*23*31 cm
Skupna dolžina91 cm
Višina ročaja103 cm
Nastavljiva višinaDa
UV filterDa
Pakirano v kartonu A/NDa
Teža3,5 kg
KolesaEVA wheels
Barvamodra
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.