Tricikel Fun Plus smarTrike 2v1 modro-zelen od 15 mes

Opis izdelka

Otroški tricikel Fun Plus 2v1, vrhunskega proizvajalca triciklov smarTrike prinaša izpolnjene sanje vsakemu otroku in tudi staršem. Pestra barvna kombinacija bo otroke prevzela in navdušila tudi vse v okolici. Tricikel je primeren predvsem za otroke od 15. meseca starosti, pogumno pa ga lahko uporabljajo vse do 3. leta. S tem otroškim triciklom se lahko vaši najmlajši kadarkoli dodobra znorijo.

Tricikel razpolaga s preprosto zasnovanim udobnim sedežem, v katerem bo vaš malček z veseljem sedel. Dokler bo vaš malček še premajhen za samostojno vožnjo, boste uporabljali priročen teleskopski ročaj z dolžino 103 cm, čemur bodo hvaležni vsi starši. Postopoma, ko bo otrok že rastel in bo lahko že sam vodil tricikel, lahko teleskopski ročaj preprosto snamete. Otroški tricikel je opremljen tudi z odličnim senčnikom, ki je nameščen na teleskopskemu ročaju. Vašega otroka bo zanesljivo zaščitil pred sončnimi žarki predvsem med vročimi poletnimi dnevi. Tiho ne lahkotno vožnjo zagotavljajo EVA kolesa, ki so proizvedena iz posebnega materiala, ki združuje prednosti tihih gumiranih koles in trpežne plastike. Vožnja na otroškem tricikli je resnično prijetna in tiha.

Za varnost na otroškem triciklu bo poskrbel tudi 3-točkovni varnostni pas, ki bo zaščitil vašega malčka. Ogrodje tricikla je kovinsko v kombinaciji s trdno plastiko, zahvaljujoč čemur se vam ni treba bati za njeno vzdržljivost. Vozne lastnosti tricikla bodo zanesljivo krepile mišice na nogah vašega malčka in poskrbele za njihov pravilen razvoj. Tricikel prav tako ponuja možnost nastavitve prostega teka v primeru, da boste želeli sami prevzeti vodenje tricikla in si bo vaš malček lahko odpočil. Za otroškim sedežem se nahaja tudi priročen zaboj s pokrovom za igrače, kamor boste lahko pospravili vse potrebno. Dimenzije tricikla znašajo 91*46*103 cm. Tricikel se uvršča v kategorijo ultralahkih, njegova teža znaša približno 3,5 kg.

Otroški tricikel Fun 2v1, svetovno znanega proizvajalca smarTrike je točno to, kar lahko pričakuje vsak zahteven kupec. Izkušeni in nagrajeni proizvajalec otroških triciklov vsako leto ustvarja in izboljšuje svoje izdelke in tako potrjuje njihovo najvišjo možno kakovost in zanesljivost.

Lastnosti

  • kakovostna in trdna konstrukcija s kovinskim okvirjem
  • snemljiv senčnik
  • priročen preklopen zaboj s pokrovom za igrače
  • tritočkovni varnostni pas
  • nastavljiv in udoben sedež
  • kakovostna protizdrsna pedala
  • možnost nastavitve prostega teka
  • snemljiv ročaj za vodenje
  • nizka teža – le 3,5 kg
Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 15 mesecev
Velikost91*46*103 cm
Skupna višina103 cm
Dimenzije paketa51*23*31 cm
Skupna dolžina91 cm
Višina ročaja103 cm
Nastavljiva višinaDa
UV filterDa
Pakirano v kartonu A/NDa
Teža3,5 kg
KolesaEVA wheels
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.