Tricikel Breeze Plus Pink Classic smarTrike TouchSteering vodenje z držalom za steklenico in gumirana kolesa z blažilcem tresljajev od 10 mes

Opis izdelka

Otroški tricikel Breeze Plus Pink Classic vrhunskega proizvajalca smarTrike je originalni tricikel, ki raste skupaj z vašim otrokom in se prilagaja njegovim potrebam od njegovega 10. meseca do 3. leta starosti. Čudoviti rožnato-bel barvni dizajn bo razveselil predvsem deklice. Inovativna tehnologija Touch Steering omogoča staršem popolno obvladovanje tricikla le z nežnim dotikom in omogoča ekstremno lahko vodenje tudi pri ostrejših zavojih. Ogrodje tricikla je kovinsko v kombinaciji s trpežno plastiko, ki se ponaša z visoko stabilnostjo. Vgrajen 3-točkovni varnostni pas v obliki črke Y in zaščitni obroč za roke prinašata otrokom občutek varnosti med vožnjo.Ergonomsko oblikovani sedež omogoča otrokom udobje tudi pri daljši vožnji.

Tricikel za otroke ima tudi priročni senčnik, ki otroka varuje pred nevarnimi sončnimi žarki. Posoda s pokrovom na zadnjem delu tricikla omogoča otrokom, da s seboj vzamejo svoje najljubše igrače. Na krmilu se nahaja tudi držalo za steklenico, ki jo lahko otroci zlahka dosežejo. Kakovostna gumirana kolesa zagotavljajo tiho in udobno vožnjo tudi po površini z manjšimi nepravilnostmi. Sprednje večje kolo z vgrajenim blažilcem tresljajev bo premagalo kakršno koli nepravilnost terena. Praktičen dodatek je tudi blatnik na sprednjem kolesu tricikla, ki ščiti oblačila otroka pred umazanijo s ceste, prav tako pa je na njem varovalo, za starševo enostavnejše vodenje tricikla.

Otroški tricikel ponuja otrokom kakovostne zložljive opore za noge, na katere lahko odložijo svoje noge med vožnjo in si odpočijejo. Naslonjalo in opora za glavico omogočata otrokom odlično oporo, lahko pa ju lahko po potrebi tudi snamete. Pedala tricikla za otroke so protizdrsna, tricikel pa ponuja tudi možnost prostega teka. Otrok ima med vožnjo, ki jo vodijo starši, roke položene na obroču, kar zagotavlja še večjo varnost. SmarTrike je svetovno najbolj prodajana in največkrat nagrajena znamka otroških triciklov. SmarTrike vodi po prodaji, produkciji in inovacijah otroških triciklov na svetovni lestvici. Z milijoni prodanih triciklov vsakoletno je kakovost zajamčena.

Tricikel smarTrike raste skupaj z vašim otrokom v 4 korakih:

Korak 1: Tricikel peljejo starši.
Pri 10. mesecih lahko otrok udobno sedi na sedežu, medtem ko njegove nogice udobno počivajo na oporah. Ergonomski sedež zagotavlja prijeten občutek in oporo hrbta.
Korak 2: Vožnjo tricikla nadzorujejo starši.
Pri 18. mesecih lahko otroku snamete oporo za hrbet in postopoma bo začel poganjati pedala s pomočjo staršev, ki bodo s potisno palico nadzorovali smer in hitrost vožnje. V tem obdobju bo otrok užival v vožnji in uril svojo stabilnost in motorične spretnosti ter pridobival pogum za svojo prvo samostojno vožnjo.
Korak 3: Tricikel za trening.
V obdobju 24. mesecev bo tricikel postal sredstvo za vadbo, ko se bodo otroci učili, kako pravilno poganjati pedala.
Korak 4: Klasičen tricikel
V starosti 30. mesecev je otrok že pripravljen na samostojno vožnjo. Starši lahko snamete palico za vodenje in voziček bo postal odličen otroški tricikel.

Lastnosti

  • vodljiv le z nežnim dotikom
  • visok ergonomsko oblikovani sedež
  • gumirana kolesa odporna proti tresljajem
  • 3-točkovni varnostni pas
  • snemljiv zaščitni obroč za roke
  • nastavljiv senčnik
  • zložljive opore za noge
  • protizdrsna pedala
  • kovinska konstrukcija
  • posamezni deli tricikla so snemljivi
  • priporočen za otroke od 10. do 36. meseca
  • patentirani izdelek
  • izpolnjuje visoke varnostne standarde
Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 10 mesecev
Velikost97*45*104 cm
Dimenzije paketa59*22*43 cm
Pakirano v kartonu A/NDa
Teža6,3 kg
Barvarožnata
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.