Tricikel Be Move Confort Rose Smoby z EVA kolesi rožnato-siv od 10 mes

Opis izdelka

Rožnati dekliški tricikel Be Move Confort Rose Smoby bo postal edinstveni in nenadomestljiv sopotnik vaše deklice od 10. meseca starosti. Ne le, da zagotavlja vse, kar si želite v zvezi z varnostjo in zaščito svojega malčka, ampak se prav tako ponaša s popolnim videzom v rožnato sivi barvni zasnovi. Tricikel razpolaga s trdnim in trpežnim kovinskim okvirom, zahvaljujoč čemur se vam za malčkovo varnost ni treba bati. K opremi spada tudi snemljiv obroč in tritočkovni varnostni pas, ki bosta malčka zanesljivo obdržala na sedežu, v vsaki okoliščini.

Med druge prednosti tega odličnega tricikla spada tudi nastavljiv ergonomski sedež, ki jamči za maksimalno udobje vaše deklice. Starši boste zagotovo hvaležni preprostemu načinu po višini nastavljivega ročaja, tako da vam ni treba skrbeti za obračanje v kakršnih koli pogojih. Palico za vodenje lahko starši po potrebi preprosto snamejo. Njeno skupno višino lahko nastavite na dolžino 101 cm. Na ročaju tricikla boste našli preprosto varovalo, s katerim boste zagotovili, da se bo tricikel na vaših sprehodih premikal le v eno smer.

Udoben sedež na triciklu ponujajo unikatno sposobnost 30-stopinjskega obračanja v strani, kar omogoči vašemu malčku, da popolnoma izkoristi njegove vozne sposobnosti pri ostrih zavojih. Za vašo gospodično ima tricikel za sedežem pripravljen tudi priročen premičen zabojček, kamor lahko pospravi vse, kar bo nujno potrebovala na svojih potepih. Starši lahko drobnarije odložijo v priročno torbo, ki se nahaja na ročaju tricikla.

V primeru, da bo vaš malček že utrujen, mu lahko pomagate s kakovostnimi in nastavljivimi oporami za nogice, sami pa boste tako udobno potiskali tricikel z malim potnikom tja, kamor je treba. Za nemoteno in tiho vožnjo bodo poskrbela EVA kolesa, ki so izdelana iz posebnega materiala, ki združuje prednosti klasičnih gumiranih koles in trdne, trpežne plastike. Za tricikel velja nadstandardna 3-letna garancija.

Rožnati tricikel za deklice Be Move Confort francoskega proizvajalca Smoby zagotavlja popoln mir vsakega starša. S svojim dizajnom in funkcionalnostjo bo razveselil vse starše, ki iščejo za svoje otroke le najboljše. Izpolnjuje vse, kar starši pričakujejo pri polno opremljenem triciklu pričakujejo. Dimenzije tricikla merijo 68*52*101 cm.

Lastnosti

  • stabilna in trpežna konstrukcija
  • nastavljiva palica za vodenje
  • priročna torba za shranjevanje drobnarij
  • nastavljiv in ergonomsko oblikovani sedež
  • varovalo na ročaju
  • ročaj s 30° naklonom
  • možnost nastavitve sprednjega kolesa na prosti tek
  • 3-točkovni varnostni pas
  • zaščitni obroč
  • zložljive opore za noge
  • nadstandardna 3-letna garancija
Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 10 mesecev
PorekloIzdelano v Franciji
Velikost68*52*101 cm
Skupna višina101 cm
Dimenzije paketa43*24*59 cm
Skupna dolžina68 cm
Višina ročaja101 cm
Nastavljiva višinaDa
Pakirano v kartonu A/NDa
Teža4,7 kg
KolesaEVA wheels
Barvarožnata
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.