Tricikel z naslonom Be Move Comfort Tricycle Blue Smoby z EVA kolesi in potisni ročaj s torbo moder od 10 mes

Opis izdelka

Tricikel z naslonom Be Move v brezčasni modri barvi z delavnice francoskih oblikovalcev Smoby predstavlja stilsko darilo za vse radovedne in razposajene otroke od 10. meseca starosti. Tricikel razpolaga s trdnim in trpežnim kovinskim okvirjem, zahvaljujoč čemur bo vašim otrokom zdržal še leta in leta. Za varnost malih voznikov bo poskrbel snemljiv varnostni obroč, ki služi kot naslon za roke in 3-točkovni varnostni pas. Najboljša doživetja v vožnji bodo zagotovila tiha EVA kolesa. Proizvedena so iz posebnega materiala, ki združuje prednosti tihih gumiranih koles in trpežne plastike. Tricikel raste skupaj z otrokom in se prilagaja njegovim potrebam.

Med vožnjo lahko krmilo tricikla obrnete za največ 30°. Ergonomski sedež lahko nastavite na dva različna položaja, otrokom omogoča dovolj udobja zato se ne bodo utrudili niti pri daljši vožnji. Na zadnjem delu tricikla se nahaja premičen zaboj, kamor lahko deklice shranijo svoje najljubše igrače. Tricikel ponuja možnost prostega teka na sprednjem kolesu in prav tako zaklep pedal, čemur boste hvaležni vsi starši, ki želite imeti nadzor nad hitrostjo in smerjo vožnje. Potisni ročaj lahko nastavite po višini v 3 različnih položajih, največja višina stojala z mikrofonom je 110 cm. Sestavlja ga tudi priročna torba za starše, kamor lahko odložite različne dodatke in pripomočke.

V primeru utrujenosti lahko otroci svoje nogice odložijo na zložljive opore za noge. Tricikel raste skupaj z otrokom, zato lahko kasneje, ko bo otrok že malo zrasel, snamete varnostni obroč in palico za vodenje. Tako bo otrok lahko samostojno vozil tricikel. Vožnja na otroškem triciklu ponuja otrokom veliko veselja in zabave ter tudi pripomore k krepitvi mišic na rokah in nogah. Mali šoferji bodo imeli hitrejše reflekse, se naučili določevati oddaljenost in prilagajati svojo hitrost glede na okoliške pogoje. Nežen videz in dizajn tricikla v otrocih spodbuja domišljijo in ustvarjalnost. Mere tricikla znašajo 68*52*101 cm, njegova nosilnost pa 30 kg. Pedala tricikla so protizdrsna.

Smoby že leta in leta prinaša otrokom moderne igrače pravega francoskega dizajna. Material igrač Smoby je trden in trpežen, obenem pa nežen za otroške rokice. Vse otroške igrače Smoby imajo zaobljene robove, da bi bili vaši otroci med zabavnimi igrami varni in zaščiteni pred poškodbami. Izdelki Smoby vsestransko pripomorejo k razvoju vaših otrok, oblikujejo njihovo osebnost in bodo prevzeli tudi najmlajše otroke. Igrače izpolnjujejo tudi te najstrožje varnostne kriterije in zagotavljajo vrhunsko francosko kakovost in eleganten videz.

Doprava 29

Tehnične lastnosti

StarostOd 10 mesecev
PorekloFrancija
Velikost68*52*101 cm
Skupna višina101 cm
Dimenzije paketa43*24*59 cm
Višina ročaja101 cm max
Nastavljiva višinaDa
Pakirano v kartonu A/NDa
Teža5,4 kg
Nosilnost30 kg
Barvamodra
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.