Tricikel s prostim tekom Be Move Tricycle Blue Smoby s palico za vodenje in EVA kolesi modra od 15 mes

Opis izdelka

Brezčasen moder tricikel Be Move z delavnice francoskih oblikovalcev Smoby predstavlja izjemno darilo za vse razposajene otroke od 15. meseca starosti. Moderni tricikel s kovinskim okvirjem omogoča otrokom varno in prijetno vožnjo. Zahvaljujoč trdni in trpežni konstrukciji bo vašemu malčku zdržal leta in leta. Vrhunska EVA kolesa so tiha, izjemno se prilagodijo vsaki površini. Proizvedena so iz posebnega materiala, ki združuje prednosti tihih gumiranih koles in trpežne plastike. Tricikel raste skupaj z otrokom in se prilagaja njegovim potrebam.

Med vožnjo lahko krmilo tricikla obrnete za največ 30°. Ergonomski sedež lahko nastavite na dva različna položaja, s čimer bodo otroci sedeli udobno in se ne bodo utrudili niti pri daljši vožnji. Za otrokovo varnost bo poskrbel 3-točkovni varnostni pas. Na zadnjem delu tricikla se nahaja premičen zaboj, kamor lahko deklice shranijo svoje najljubše igrače. Tricikel ponuja možnost prostega teka na sprednjem kolesu in prav tako zaklep pedal, čemur boste hvaležni vsi starši, ki želite imeti nadzor nad hitrostjo in smerjo vožnje. Teleskopski ročaj za vodenje lahko nastavite do 3 različnih višin, najvišja višina je 95 cm. Za otroke od 2. leta starosti lahko ročaj tudi snamete, tako da bo s pedali tricikel že sam vozil. 

Vožnja na otroškem triciklu ni le zabavna in vesela, ampak tudi pomaga otrokom pri krepitvi mišic na rokah in nogah. Mali šoferji bodo imeli hitrejše reflekse, se naučili določevati oddaljenost in prilagajati svojo hitrost glede na okoliške pogoje. Nežen videz in dizajn tricikla v otrocih spodbuja domišljijo in ustvarjalnost. Mere tricikla znašajo 68*52*52 cm, njegova nosilnost pa 30 kg. Pedala tricikla so protizdrsna.

Smoby že leta in leta prinaša otrokom prvorazredne igrače pravega francoskega dizajna. Material igrač Smoby je trden in trpežen, obenem pa nežen za otroške rokice. Vse otroške igrače Smoby imajo zaobljene robove, da bi bili vaši otroci med zabavnimi igrami varni in zaščiteni pred poškodbami. Izdelki Smoby vsestransko pripomorejo k razvoju vaših otrok, oblikujejo njihovo osebnost in bodo prevzeli tudi najmlajše otroke. Igrače izpolnjujejo tudi te najstrožje varnostne kriterije in zagotavljajo francosko kakovost ter sodoben videz.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 15 mesecev
PorekloIzdelano v Franciji
Velikost68*52*52 cm
Skupna višina52 cm
Dimenzije paketa47*23*40 cm
Skupna dolžina68 cm
Višina ročaja95 cm max
Nastavljiva višinaDa
Pakirano v kartonu A/NDa
Teža3,5 kg
Nosilnost30 kg
KolesaEVA, silent
Barvamodra
Nabor izdelkovNe
gift SS2024MON26012 Rozprávková lopta,MON26047-6741 Rozprávková lopta,MON26014 Rozprávková lopta,MON26041-6640 Rozprávková lopta,MON26046-6747 Rozprávková lopta
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.