Tricikel Be Move Pop Smoby turkizno-zelen od 15 mes

Opis izdelka

Tricikel za dečke Smoby Be Move Pop ima robustni kovinski okvir in je opremljen z inovativno polkrožno obliko, zahvaljujoč čemur ima višje težišče in je bolj stabilen. Ergonomija otroškega tricikla je rezultat dolgoletnih izkušenj proizvajalca Smoby in je idealen za otroke od 15. meseca starosti. Tricikel za otroke Smoby je dizajnersko edinstveni tricikel, čudovite barvne različice turkizne in zelene barve. Otroški tricikel vas bo lepo presenetil s svežimi barvami, ki spodbujajo domišljijo in otrokovo ustvarjalnost. Vožnja na triciklu je izjemno udobna, zahvaljujoč kakovostnim kolesom iz mehke plastike, ki se bodo igrivo spopadli tudi z manjšimi nepravilnostmi na cesti, hkrati pa zagotavljajo tiho vožnjoOgrodje tricikla je trdno in kovinsko, kar zagotavlja visoko varnost in nenazadnje tudi trpežnost, ki vam bo služilo leta in leta.

Tricikel za otroke Be Move Pop je varen in stabilen. Otrok je med vožnjo na sedežu fiksiran, saj je pripet z varnostnim pasom. Zahvaljujoč priročnemu teleskopskemu ročaju starši vodijo tricikel in usmerjajo vožnjo. Je fleksibilen, ročaj lahko kasneje tudi snamete brez uporabe orodja, ko bo vaš otrok tricikel že sam peljal. Tricikel ima možnost prostega teka na sprednjem kolesu. Med vožnjo lahko krmilo tricikla obrnete za največ 30°. Priročen dodatek, ki ga bodo otroci z veseljem uporabljali je tudi zaboj na zadnjem delu, kjer lahko otroci prevažajo svoje igrače ali karkoli drugega. Krmilo tricikla se z varovalom zaklene, kar omogoča, da ga vodijo starši. Barviti motiv tricikla ga naredi živahnega in ga lepo dopolnjuje. Zahvaljujoč udobnemu in ergonomsko oblikovanemu sedežu, bodo otroci sedeli udobno in se ne bodo utrudili niti pri daljši vožnji. Nosilnost tricikla znaša 30 kg. Višina sedeža znaša 31 cm od tal, širina od sedeža do volana je 26 cm.

Otroški tricikel je primeren za otroke od 15. meseca do 3. leta starosti oz. do takrat ko je vaš otrok že sam pripravljen na svoje prvo pravo kolo. Pedala tricikla so protizdrsna. Francosko podjetje Smoby je dolgoletni proizvajalec otroških igrač, ki izpolnjujejo najstrožje evropske standarde kakovosti in trpežnosti, hkrati pa so edinstvenega dizajna, ki v sebi združuje francosko popolnost, šarm in preciznost. Otroški tricikel Be Move Pop izpolnjuje zahteve tudi najzahtevnejših kupcev. Je odličen in kakovosten tricikel, ki bo navdušil tako vas kot tudi vaše najmlajše. Vožnja na otroškem triciklu bo poleg zabave in dogodivščin pripomogla pri razvoju otrokovih mišic in gibanja, kar ugodno vpliva na njegovo rast.

Lastnosti

  • trdna kovinska konstrukcija
  • ergonomsko oblikovani sedež
  • tritočkovni varnostni pas
  • po višini nastavljiv ročaj za vodenje
  • plastična kolesa iz mehke plastike s tihim hodom
  • premičen zaboj na zadnjem delu
  • od 15. meseca
  • proizvedeno v Franciji
  • prednje kolo s prostim tekom
  • krmilo, ki sprednje kolo obrača za 30°
  • nosilnost 30 kg
Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 15 mesecev
PorekloFrancija
Velikost68*52*52 cm
Dimenzije paketa47*23*40 cm
Pakirano v kartonu A/NDa
Teža3,45 kg
Nosilnost30 kg
Barvaturkizna
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.