Tricikel Be Fun Smoby s palico za vodenje rožnato-bel od 15 mes

Opis izdelka

Rožnati tricikel Be Fun je čudovit tricikel za deklice, ki ga je izdelal ugledni francoski proizvajalec Smoby. Ima robusten kovinski okvir, zahvaljujoč čemur je zelo varen in trpežen. Tricikel je primeren za otroke od 15. meseca starosti, je rožnate barve v kombinaciji z brezčasno belo. Izrazita barva otroškega tricikla odlično spodbuja otroško fantazijo. Vožnja na triciklu je zelo udobna in tiha, zahvaljujoč kakovostnim kolesom. Kolesa na triciklu so izdelana iz mehke plastike, igrivo se spoprijemajo tudi z manjšimi nepravilnostmi na cesti in so neslišna. Konstrukcija tricikla je trdna in kovinska, kar zagotavlja visoko varnost in nenazadnje tudi trpežnost, ki vam bo služila leta in leta. Nosilnost tricikla znaša 30 kg.

Priročen dodatek otroškega tricikla je premičen zaboj na zadnjem delu, kjer lahko otroci prevažajo igrače ali drug tovor.  Otroke je na triciklu pripet z varnostnim pasom. Zahvaljujoč praktični teleskopski palici lahko starši potiskajo tricikel v primeru, da otrok noče več poganjati na pedala. Je popolnoma fleksibilen, prilagodil se bo potrebam otroka. Palico za vodenje lahko kasneje, ko vaš otrok tricikel že samostojno vozi, snamete brez uporabe orodja. Tricikel ima možnost prostega teka na sprednjem kolesu. Med vožnjo lahko krmilo tricikla obrnete za največ 30° v strani. Zahvaljujoč ergonomsko oblikovanemu sedežu, otroci sedijo udobno in se ne utrudijo niti pri daljši vožnji. Višina sedeža od tal znaša 31 cm.

Otroški tricikel je primeren za deklice od 15. meseca do 3. leta starosti oz. do časa, ko je otrok že pripravljen na svoje prvo kolo. Otroški tricikel je odličen predhodnik prvega kolesa. Pedala tricikla so protizdrsna. Francosko podjetje Smoby je dolgoleten proizvajalec kakovostnih otroških triciklov, ki izpolnjujejo najstrožje evropske kriterije kakovosti in trpežnosti. Igrače Smoby imajo edinstven dizajn, ki v sebi združuje francosko popolnost, šarm in preciznost. Otroški tricikel Be Fun izpolnjuje zahteve tudi najbolj zahtevnega kupca. Vožnja na otroškem triciklu ni le zabavna in zanimiva, ampak pripomore tudi k otrokovem motoričnem razvoju in krepitvi mišic.

Lastnosti

  • trdna kovinska konstrukcija
  • ergonomsko oblikovan sedež
  • tritočkovni varnostni pas
  • snemljiva palica za vodenje
  • kolesa iz mehke plastike za tiho vožnjo
  • premični zaboj zadaj
  • od 15. meseca
  • izdelano v Franciji
  • prednje kolo z možnostjo prostega teka
  • sprednje kolo se obrača za 30° v strani
  • nosilnost 30 kg
Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 15 mesecev
PorekloFrancija
Velikost70*52*52 cm
Skupna višina52 cm
Višina sedeža31 cm
Skupna dolžina70 cm
Pakirano v kartonu A/NDa
Nosilnost30 kg
Kolesagumené, tiché a protišmykové
Barvarožnata
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.