Tricikel Be Fun Pink Smoby rožnato-zelen od 15 mes

Opis izdelka

Tricikel Smoby Be Fun Pink je odličen otroški tricikel iz delavnice francoskega proizvajalca Smoby. Ima robusten kovinski okvir, kar ga naredi zelo varnega in trpežnega. Otroški tricikel je primeren za otroke od 15. meseca starosti in je čudovite rožnato-zelene barve v kombinaciji z belo. Vesele in izrazite barve na otroškem triciklu odlično spodbujajo otroško domišljijo. Vožnja s triciklom je udobna in tiha, zahvaljujoč kakovostnim kolesom. Kolesa tricikla so izdelana iz mehke plastike, ki se igrivo spopada z manjšimi nepravilnostmi na poti in omogoča tiho vožnjo. Konstrukcija tricikla je trdna in kovinska, kar zagotavlja visoko varnost in nenazadnje tudi trpežnost, ki vam bo služila leta in leta. Nosilnost tricikla znaša 30 kg.

Otrok med vožnjo na sedežu trdno sedi, saj je pripet z varnostnim pasom. Zahvaljujoč priročni teleskopski palici, lahko starši potiskajo tricikel v primeru, da je otrok že utrujen in na pedala ne želi več poganjati. Je popolnoma fleksibilen, prilagodi se otrokovim potrebam. Potisno palico lahko kasneje tudi snamete, ko bo vaš otrok tricikel že sam peljal. Tricikel ima možnost prostega teka na sprednjem kolesu. Med vožnjo lahko krmilo tricikla obrnete za največ 30°. Priročen dodatek tricikla je premičen zaboj na zadnjem delu, kjer lahko otroci prevažajo igrače ali drugi tovor. Zahvaljujoč ergonomsko oblikovanemu sedežu, bodo otroci sedeli udobno in se ne bodo utrudili niti pri daljši vožnji. Višina sedeža znaša 31 cm od tal.

Otroški tricikel je primeren za otroke od 15. meseca do 3. leta starosti oz. do takrat ko je otrok že sam pripravljen na svoje prvo pravo kolo. Otroški tricikel je namreč odličen predhodnik pravega kolesa. Pedala tricikla so protizdrsna. Francosko podjetje Smoby je že dolga leta proizvajalec kakovostnih otroških igrač, ki izpolnjujejo najstrožje evropske kriterije varnosti in trpežnosti. Igrače znamke Smoby so edinstvenega dizajna, ki v sebi združuje francosko popolnost, šarm in preciznost. Otroški tricikel Be Fun izpolnjuje zahteve tudi najzahtevnejših kupcev. Vožnja na otroškem triciklu ni le zabavna in vesela, ampak tudi pomaga otrokom pri njihovem motoričnem razvoju in krepitvi mišic.

Lastnosti

  • trdna kovinska konstrukcija
  • ergonomsko oblikovani sedež
  • tritočkovni varnostni pas
  • snemljiva potisna palica
  • kolesa iz mehke plastike; tiha vožnja
  • premičen zaboj na zadnjem delu
  • od 15. meseca
  • proizvedeno v Franciji
  • prednje kolo s prostim tekom
  • krmilo, ki se v strani obrača za 30°
  • nosilnost 30 kg
Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 15 mesecev
PorekloIzdelano v Franciji
Velikost68*52*52 cm
Skupna višina52 cm
Dimenzije paketa47*23*40 cm
Skupna dolžina68 cm
Višina ročaja95 cm
Nastavljiva višinaDa
Pakirano v kartonu A/NDa
Teža3,6 kg
Barvarožnata
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.