Tricikel Be Fun Confort Rose Smoby z EVA kolesi rožnato-zelen od 10 mes

Opis izdelka

Otroški tricikel Be Fun Confort Rose je najboljše darilo, ki ga lahko podarite svoji hčerki od 10. meseca starosti. Tricikel je zasnovan v simpatični rožnato zeleni barvi, ki bo prevzela že na prvi pogled. Kombinacija trdnega in kovinskega okvirja in kakovostne zasnove vseh delčkov bo vaši hčerki zanesljivo priskrbela varnost in udobje. Tricikel za deklice je opremljen z nastavljivim in udobnim sedežem. Sestavlja ga tudi snemljiv varnostni obroč, ki bo poskrbel za zaščito ob nezgodi. Tritočkovni varnostni pas na triciklu bo deklico zadržal čvrsto in udobno na sedežu.

Tricikel za deklice v sebi skriva še veliko več. Vsi starši bodi hvaležni višinsko nastavljivi palici za vodenje, ki jo lahko prav tako odstranite brez uporabe orodja. Celotno višino ročaja lahko nastavite do višine kar 101 cm. Prednost je tudi priročno varovalo, nameščeno na krmilu tricikla. Zahvaljujoč njemu lahko vsi starši zelo lahko vodijo smer tricikla. Tricikel ima domiselni sistem opor za nogice in pedal. V primeru, če bo vaš malček že utrujen, bo lahko svoje nogice položil na opore. Starši pa bodo ob tem potiskali tricikel pred seboj. Protizdrsna pedala bodo vaši deklici zagotovila občutek varnosti in udobja. Tricikel proizvajalca Smoby omogočajo nastavitev sprednjega kolesa na sistem prostega teka.

Za prostor za shranjevanje bo poskrbela zelena torba, ki je nameščena na palici za vodenje. Na voljo pa je tudi preklopen zaboj za igrače, kamor lahko vaša hči pospravi vse, kar nujno potrebuje na svojem izletu. Tricikel za deklice Smoby Be Fun Confort v rožnato zeleni barvni kombinaciji bo navdušil s svojim modnim videzom in vrhunsko zasnovo. Dimenzije tricikla merijo 68*52*101 cm. Proizvajalec na tricikel jamči nadstandardno 3-letno garancijo.

Izkušeni francoski proizvajalec Smoby je preprosto mislil na vse, kar bi vaša deklica utegnila potrebovati. Preverjena dolgoletna tradicija zagotavlja, da bo vaša nadobudna deklica s triciklom srečna in zadovoljna.

Lastnosti

  • trdno in kakovostno ogrodje
  • po višini nastavljiv snemljiv ročaj za vodenje
  • priročna torba za shranjevanje manjših predmetov
  • udoben, ergonomsko oblikovani sedež
  • priročen zaboj za igrače
  • tritočkovni varnostni pas
  • varnosti obroč okoli sedeža
  • nadstandardna 3-letna garancija
  • tricikel raste skupaj z vašim otrokom
Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 10 mesecev
PorekloIzdelano v Franciji
Velikost68*52*101 cm
Skupna višina101 cm
Dimenzije paketa43*24*59 cm
Skupna dolžina68 cm
Višina ročaja101 cm
Nastavljiva višinaDa
Pakirano v kartonu A/NDa
Teža4,7 kg
KolesaEVA wheels
Barvarožnata
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.