Tricikel Be Fun Confort Blue Smoby z EVA kolesi modro-zelen od 10 mes

Opis izdelka

Otroški tricikel Be Fun Confort Blue je odlična izbira za vsakega starša, ki razmišlja o tem, kako bi razveselil svojega fantka od 10. meseca starosti. Tricikel je zasnovan v simpatičnem modrem dizajnu, ki bo otroke očaral že na prvi pogled. Kombinacija trdnega kovinskega okvirja in kakovostne zasnove vseh delčkov bo vašemu navihancu pri zabavi zanesljivo priskrbela varnost in udobje. Tricikel za dečke je opremljen z nastavljivim in udobnim sedežem. Sestavlja ga tudi snemljiv varnostni obroč, ki bo zaščitil malega voznika. Tritočkovni varnostni pas na triciklu bo otroka zadržal čvrsto in udobno na sedežu.

Tricikel za dečke v sebi skriva še veliko več. Vsi starši bodi hvaležni višinsko nastavljivi palici za vodenje, ki jo lahko prav tako odstranite brez kakršnih koli težav. Celotno višino ročaja lahko nastavite do višine kar 101 cm. Prednost je tudi priročno otroško varovalo, nameščeno na krmilu tricikla. Zahvaljujoč njemu lahko vsi starši zelo lahko vodijo smer tricikla. Tricikel ima domiselni sistem opor za nogice in pedal. V primeru, če bo vaš malček že utrujen, bo lahko svoje nogice položil na opore. Starši pa boste ob tem preprosto potiskali tricikel pred seboj. Kakovostna pedala bodo vašemu fantku zagotovila občutek varnosti in udobja ob poganjanju na pedale na izletu v park. Tricikel proizvajalca Smoby omogočajo nastavitev sprednjega kolesa na sistem prostega teka. Za prostor za shranjevanje bo poskrbela zelena torba, ki je nameščena na palici za vodenje. Na voljo pa je tudi preklopen zaboj za igrače, kamor lahko vaš malček pospravi vse, kar nujno potrebuje na svojem izletu. Tricikel za dečke Smoby Be Fun Confort Blue bo navdušil s svojim modnim videzom in vrhunsko zasnovo. Dimenzije tricikla merijo 68*52*101 cm. Proizvajalec na tricikel jamči nadstandardno 3-letno garancijo.

Izkušeni francoski proizvajalec Smoby je preprosto mislil na vse, kar bi vaš mali deček utegnil potrebovati. Preverjena dolgoletna tradicija proizvajalca zagotavlja, da bo vaš nadobuden deček s triciklom srečen in zadovoljen. Vsi izdelki znamke Smoby so strogo testirani v času celotnega proizvodnega procesa in hkrati izpolnjujejo tudi najstrožje varnostne kriterije. Plastični delčki znamke Smoby se ponašajo z visoko trpežnostjo in modernim francoskim dizajnom, ki navdušuje otroke po celem svetu.

Lastnosti

  • trdno in kakovostno ogrodje s kovinskim okvirjem
  • nastavljiva in snemljiva palica za vodenje
  • priročna torba za shranjevanje manjših predmetov
  • nastavljiv in ergonomsko oblikovani sedež
  • priročen zaboj za igrače
  • tritočkovni varnostni pas
  • varnosti obroč okoli sedeža
  • nadstandardna 3-letna garancija
  • preprosta montaža tricikla
Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 10 mesecev
PorekloIzdelano v Franciji
Velikost68*52*101 cm
Skupna višina101 cm
Dimenzije paketa43*24*59 cm
Skupna dolžina68 cm
Višina ročaja101 cm
Nastavljiva višinaDa
Pakirano v kartonu A/NDa
Teža4,7 kg
KolesaEVA wheels
Nabor izdelkovNe
gift SS2024MON26012 Rozprávková lopta,MON26047-6741 Rozprávková lopta,MON26014 Rozprávková lopta,MON26041-6640 Rozprávková lopta,MON26046-6747 Rozprávková lopta
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.