Tricikel Be Fun Comfort Tricycle Pink Smoby z dvojno potisno palico in torbo od 10 mes

Opis izdelka

Tricikel Be Fun Comfort Tricycle originalne rožnate barve francoskih oblikovalcev Smoby predstavlja odlično izbiro za vse otroke od 10. meseca starosti dalje. Stabilen tricikel je opremljen s trpežnim kovinskim okvirjem, zahvaljujoč čemur bo vašim otrokom služil leta in leta. Za varnost malih voznikov bo poskrbel snemljiv varnostni obroč, ki služi kot naslon za roke in 3-točkovni varnostni pas. Tricikel raste skupaj z otrokom in se prilagaja njegovim potrebam.

Med vožnjo lahko krmilo tricikla obrnete za največ 30°. Ergonomski sedež lahko nastavite na dva različna položaja, otrokom omogoča dovolj udobja zato se ne bodo utrudili niti pri daljši vožnji. Na zadnjem delu tricikla se nahaja premičen zaboj, kamor lahko deklice shranijo svoje najljubše igrače. Tricikel ponuja možnost prostega teka na sprednjem kolesu in prav tako zaklep pedal, čemur boste hvaležni vsi starši, ki želite imeti nadzor nad hitrostjo in smerjo vožnje. Dvojno potisno palico lahko nastavite do 3 višin, najvišja višina je 101 cm. Sestavlja ga tudi priročna torba za starše, kamor lahko odložite različne dodatke in pripomočke.

Če bodo otroci že utrujeno, lahko svoje nogice odložijo na zložljive opore za noge. Tricikel raste skupaj z otrokom, zato lahko kasneje, ko bo otrok že malo zrasel, snamete varnostni obroč in palico za vodenje. Tako bo otrok lahko samostojno vozil tricikel. Vožnja na otroškem triciklu ponuja otrokom veliko veselja in zabave ter tudi pripomore k krepitvi mišic na rokah in nogah. Mali šoferji bodo imeli hitrejše reflekse, se naučili določevati oddaljenost in prilagajati svojo hitrost glede na okoliške pogoje. Nežen videz in dizajn tricikla v otrocih spodbuja domišljijo in ustvarjalnost. Mere tricikla znašajo 68*52*101 cm, njegova nosilnost pa do 30 kg. Pedala tricikla so protizdrsna.

Priznana francoska znamka Smoby že desetletja prinaša otrokom prvorazredne igrače. Plastika na igračah Smoby je trdna in trpežna, obenem pa nežna in gladka za otroške rokice ter žametna na dotik. Vse otroške igrače Smoby imajo zaobljene robove, da bi bili vaši otroci med zabavnimi igrami varni in varni pred poškodbami. Igrače Smoby predstavljajo najboljšo izbiro za vsakega otroka.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 10 mesecev
PorekloFrancija
Velikost68*52*101 cm
Dimenzije paketa44*24*60 cm
Nastavljiva višinaDa
Pakirano v kartonu A/NDa
Barvarožnata
Nabor izdelkovNe
gift SS2024MON26012 Rozprávková lopta,MON26047-6741 Rozprávková lopta,MON26014 Rozprávková lopta,MON26041-6640 Rozprávková lopta,MON26046-6747 Rozprávková lopta
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.