Tricikel Be Fun Blue Smoby modro-zelen od 15 mes

Opis izdelka

Otroški tricikel Be Fun Blue Smoby bo razveselil vse dečke od 15. meseca starosti. Ta otroški tricikel ima trden kovinski okvir s kakovostnimi plastični elementi, ki so hkrati nežni za otroške rokice. Tricikel razpolaga s snemljivo in nastavljivo palico za vodenje z dolžino 95 cm, zahvaljujoč imate starši otrokovo vožnjo zmeraj pod nadzorom. Je žive modro-zelene barvne kombinacije, ki je primerna predvsem za dečke. Tricikel je prilagodljiv in raste skupaj z otrokom do 3. leta starosti, ali pa vse do takrat, ko je malček že pripravljen na svoje prvo kolo.

Tricikel ima za svojega voznika pripravljen tudi udoben ergonomski sedež, ki ga lahko namestite glede na otrokovo rast, da bi bilo otroku med vožnjo zmeraj udobno. Varnost otroškega tricikla je zagotovljena s tritočkovnim varnostnim pasom. Dečki bodo uživali v vožnji na triciklu tudi zahvaljujoč kakovostnim protizdrsnim pedalom. Vožnja na triciklu jih ne bodo zlahka utrudila, če pa bi do tega prišlo, pa lahko starši preprosto nastavijo sprednje kolo na prosti tek, namestijo potisno palico in izlet se lahko nadaljuje.

Otroški tricikel razpolaga tudi z varovalom, ki je nameščen na krmilu, zahvaljujoč kateremu lahko mirno nadzorujete vožnjo vašega malčka. Za svoje igrače bodo otroci zagotovo uporabili tudi zaboj za igrače, ki se nahaja za sedežem. Za tricikel velja nadstandardna 3-letna garancija.

Francoski proizvajalec Smoby je vrhunski proizvajalec kakovostnih ion zanesljivih otroških triciklov, ki jih prodaja po celem svetu. Modro zeleni tricikel Be Fun Blue Smoby bo postal zanesljiv prijatelj vsakega navihanega fantka. Dimenzije tricikla merijo 68*52*52 cm.

Lastnosti

  • trpežen kovinski okvir s trdnim ogrodjem
  • ergonomski in nastavljiv sedež
  • tritočkovni varnostni pas
  • snemljiva potisna palica z dolžino 95 cm
  • možnost nastavitve prostega teka
  • priročen preklopen zaboj za igrače
  • varovalo za obvladovanje smeri vožnje
  • nadstandardna 3-letna garancija
Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 15 mesecev
PorekloIzdelano v Franciji
Velikost68*52*52 cm
Skupna višina52 cm
Dimenzije paketa47*23*40 cm
Skupna dolžina68 cm
Višina ročaja95 cm
Nastavljiva višinaDa
Pakirano v kartonu A/NDa
Teža3,6 kg
Barvamodra
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.