Tricikel in voziček v enem z zavoro Baby Driver Plus Blue Smoby z EVA kolesi in intuitivnim vodenje moder od 10 mes

Opis izdelka

Tricikel in voziček v enem Baby Balade Plus Blue je izjemen tricikel z delavnice francoskih proizvajalcev Smoby, ki je certificiran kot voziček. Lahko raste skupaj z vašim otrokom od 10 meseca pa do 3. leta starosti in bo s svojo modro barvo očaral predvsem dečke. Sestavljata ga trdno kovinsko ogrodje in trpežna plastika, ki je nežna na dotik. Za otrokovo varnost bosta poskrbela 3-točkovni varnostni pas in zaščitni obroč okoli oblazinjenega sedeža z visokim naslonom, ki bo otrokom priskrbel maksimalno udobje med vožnjo. Del tricikla je tudi priročno držalo za stekleničko, otroci pa se bodo lahko zabavali z mehansko hupo, skupaj z volanom in vzvratnimi zrcali.

Tricikel Baby Driver Plus raste skupaj z vašim otrokom v 3 korakih

  • Tricikel peljejo starši
    Pri 10. mesecih lahko otrok udobno sedi na sedežu, medtem ko njegove nogice udobno počivajo na oporah. Ergonomski sedež zagotavlja prijeten občutek in oporo hrbta, otroci pa so zaščiteni tudi s senčnikom.
  • Vožnjo tricikla nadzorujejo starši
    Pri 15. mesecih lahko otroku snamete oporo za hrbet, zaščitni obroč in opore za noge, otroci pa lahko postopoma začnejo poganjati pedale s starševo pomočjo, ki še zmeraj korigira smer in hitrost vožnje. V tem obdobju bo otrok užival v vožnji in uril svojo stabilnost, motorične spretnosti in pridobival pogum za svojo prvo samostojno vožnjo.
  • Klasični tricikel
    V starosti 30. mesecev je otrok že pripravljen na samostojno vožnjo. Starši lahko snamete potisni ročaj in otroci lahko v vožnji s triciklom na polno uživajo.

Ergonomski sedež lahko nastavite na 2 položaja, nanj pa je nameščen tudi visok naslon za glavo in hrbet. Če bodo utrujeni lahko svoje nogice odložijo na zložljive opore za noge. Mali šoferji bodo navdušeni nad protizdrsnimi pedali, za odlične vozne lastnosti pa bodo poskrbela tiha EVA kolesa, ki so izdelana iz posebnega materiala, ki združuje prednosti klasičnih tihih gumiranih koles in trpežne plastike. Krmilo tricikla ima 30-stopinjski naklon v strani. Tricikel ima na krmilu tudi varovalo, zahvaljujoč kateremu starši obvladujejo smer vožnje. Za udobje staršev pri vodenju otroškega tricikla bo poskrbel nastavljiv potisni ročaj z maksimalno višino 101 cm. 

Del tricikla je snemljiv 360 ° senčnik, ki otroke ščiti pred prekomernimi sončnimi žarki. Za shranjevanje manjših predmetov bo mamicam služila tudi priročna torbica na ročaju, otroci pa lahko svoje igrače pospravijo v premičen zaboj za sedežem. Starši s pomočjo potisne palice intuitivno obvladujejo smer in hitrost tricikla, medtem ko se lahko zanesejo tudi na zavoro, s pomočjo katere lahko tricikel kadar koli parkirajo. Otroci si med vožnjo krepijo mišice na rokah in nogah, pridobivajo hitrejše reflekse in ocenjujejo razdalje. Blazine na sedežu lahko po potrebi preprosto operete. Mere tricikla znašajo 68*52*101 cm.

Smoby že leta in leta prinaša otrokom le vrhunske igrače pravega francoskega dizajna. Material igrač Smoby je trden in trpežen, obenem pa nežen za otroške rokice. Vse otroške igrače Smoby imajo zaobljene robove, da bi bili vaši otroci med zabavnimi igrami varni in obvarovani pred poškodbami. Izdelki Smoby vsestransko pripomorejo k razvoju vaših otrok, oblikujejo njihovo osebnost in bodo prevzeli tudi najmlajše otroke. Igrače izpolnjujejo tudi te najstrožje varnostne kriterije in zagotavljajo francosko kakovost ter brezčasen videz.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 10 mesecev
PorekloIzdelano v Franciji
Velikost68*52*101 cm
Skupna višina101 cm
Dimenzije paketa44*27*60 cm
Skupna dolžina68 cm
Višina ročaja101 cm
Nastavljiva višinaDa
ZvokDa
Pakirano v kartonu A/NDa
Teža6,3 / 7,1 kg
KolesaEVA wheels
Barvamodra
Nabor izdelkovNe
gift SS2024MON26012 Rozprávková lopta,MON26047-6741 Rozprávková lopta,MON26014 Rozprávková lopta,MON26041-6640 Rozprávková lopta,MON26046-6747 Rozprávková lopta
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.