Tricikel Baby Blade Rose Smoby s senčnikom rožnato-bel od 10 mes

Opis izdelka

Dekliški tricikel Baby Balade Blue je čudovit tricikel, primeren za vse deklice, že od njihovega 10. meseca starosti. Najmodernejši dizajn in čudovita živa rožnata barva v kombinaciji z belo bosta zagotovo premamili vsako malo princesko. Tricikel Smoby ima ergonomsko oblikovan sedež, na katerem bo otrok sedel zelo udobno. Sedež h krati spodbuja pravilno sedenje in držo hrbtenice. Ima tudi varnostni pas, ki bo poskrbel za varnost otroka med vožnjo. Varnostni obroč na triciklu je namenjen najmlajšim otrokom, saj bo zagotovil maksimalno stabilnost in zaščito. Plastičen varnostni obroč lahko po potrebi tudi snamete. Starši boste zagotovo hvaležni palici za vodenje, s katero boste nadzorovali smer vožnje. Konstrukcija tricikla je kovinska v kombinaciji s trpežno plastiko. Plastika na triciklu za deklice je žametna na dotik. Tricikel za deklice ima zaobljene robove, da ne bi prišlo do poškodb. Krmilo tricikla lahko nastavite po višini, glede na otrokove potrebe. Nastavi se podobno, kot položaj sedeža.

Na palici za starševski nadzor je priročna torba, za odlaganje drobnarij. Otroci lahko svoje igrače shranijo v premičen zaboj na zadnjem delu tricikla. Dekliški tricikel raste skupaj z otrokom. Ko je otrok še manjši in pedal še ne doseže, lahko nogice udobno namesti na opore, ki so nameščene višje kot pedala. Takrat otrok na triciklu sedi kot v vozičku, starši pa nadzorujejo smer sprednjega kolesa. Otrok počiva in uživa v vožnji. Ko bo vaš otrok že zrastel, bo sam poganjal pedala in samostojno vozil. Kolesa na triciklu so izdelana iz mehke plastike s pasom iz gume, kar jim omogoča tiho vožnjo. Volan tricikla se v strani obrača za 30°. Premišljen del tricikla je senčnik rožnate barve, ki varuje otroka pred škodljivimi učinki sončnega sevanja.

Smoby je francoski proizvajalec, ki izdeluje otroške igrače in izpolnjuje tudi te najstrožje evropske kriterije. Barve na igračah Smoby spodbujajo otroško domišljijo in predstavnost. Edinstveni dizajn tricikla Baby Balade v sebi združuje francoski občutek za lepoto in preciznost in je izpolnitev sanj vsakega malčka, ki si želi samostojno voziti. Na triciklu lahko otroci spoznavajo svet in lepoto svojega najbližjega okolja in tekmujejo s prijatelji. Opore za nogice, varnostni obroč in senčnik lahko s tricikla preprosto snamete, enostavno se prilagodi potrebam vašega otroka. Otroški tricikel Smoby razvija gibalne spretnosti otrok in vpliva na razvoj njihove motorike, ne smemo pa pozabiti niti na preživljanje časa na svežem zraku. Je idealna igrača za gibanje, za vaše malčke. Plastika na triciklu je žametna na dotik in nežna za otroške rokice.

Lastnosti

  • visoke opore za noge
  • zaščitni plastični obroč okoli pasu
  • nastavljiva višina krmila in sedeža
  • ergonomsko oblikovan sedež
  • tritočkovni varnostni pas
  • palica za starševski nadzor za obvladovanje tricikla
  • priročna torba za shranjevanje drobnarij
  • kakovostna kovinska konstrukcija
  • francoski proizvajalec
  • plastičen premičen zaboj
  • od 10. meseca
  • primeren predvsem za deklice
  • nosilnost 30 kg
Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 10 mesecev
PorekloIzdelano v Franciji
Velikost68*52*52 cm
Skupna višina68 cm
Dimenzije paketa43*24*59 cm
Skupna dolžina52 cm
Pakirano v kartonu A/NDa
Teža5,00 kg
Barvarožnata
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.