Tricikel z visokim naslonom Baby Balade Tricycle Red Smoby s senčnikom in EVA kolesi rdeč od 10 mes

Opis izdelka

Tricikel Baby Balade Red je najnovejši tricikel z delavnice francoskih oblikovalcev Smoby, ki bo razveselil vse otroke, predvsem pa deklice od 10. meseca starosti. Čudovita kombinacija nežne rdeče in sive barve deluje stilsko, tricikel ne bo navdušil le otrok, ampak tudi odrasle. Sestavlja ga trdna kovinska konstrukcija in trpežna plastika, ki je nežna na dotik. Ponaša z zmožnostjo, da raste skupaj z vašim otrokom vse do njegovega 3. leta, ko vožnjo od začetka nadzorujejo starši, kasneje pa lahko otroci vozijo samostojno. Priročen 3-točkovni varnostni pas bo poskrbel za otrokovo zaščito, lahko pa se zanesete tudi na zaščitni obroč okoli sedeža, ki hkrati služi kot naslon za roke. Za odlično doživetje v vožnjo bo poskrbela tudi hupa z mehanskim zvokom, ki je nameščena na zaščitnem obroču.

Tricikel Baby Balade Red raste skupaj z vašim otrokom v 3 korakih

  • Tricikel vodijo starši
    Pri 10 mesecih vaš malček sedi udobno v sedežu, njegove nogice pa počivajo na oporah. Ergonomski sedež zagotavlja prijeten občutek in oporo hrbta, otroci pa so zaščiteni tudi s senčnikom.
  • Vožnjo tricikla nadzorujejo starši
    Pri 18. mesecih lahko otroku snamete oporo za hrbet, zaščitni obroč in opore za noge, otroci pa lahko postopoma začnejo poganjati pedale s starševo pomočjo, ki še zmeraj korigira smer in hitrost vožnje. V tem obdobju bo otrok užival v vožnji in uril svojo stabilnost, motorične spretnosti in pridobival pogum za svojo prvo samostojno vožnjo.
  • Klasični tricikel
    V starosti 30. mesecev je otrok že pripravljen na samostojno vožnjo. Starši lahko snamete potisni ročaj in otroci lahko v vožnji s triciklom na polno uživajo.

Ergonomski sedež lahko nastavite na 2 položaja, nanj pa je nameščen tudi visok naslon za glavo in hrbet. Če bodo utrujeni lahko svoje nogice odložijo na zložljive opore za noge. Mali šoferji bodo navdušeni nad protizdrsnimi pedali, za odlične vozne lastnosti pa bodo poskrbela tiha EVA kolesa, ki so izdelana iz posebnega materiala, ki združuje prednosti klasičnih tihih gumiranih koles in trpežne plastike. Krmilo tricikla ima 30-stopinjski naklon v strani. Tricikel ima na krmilu tudi varovalo, zahvaljujoč kateremu starši obvladujejo smer vožnje. Za udobje staršev pri vodenju otroškega tricikla bo poskrbel nastavljiv potisni ročaj z maksimalno višino 101 cm. 

Del tricikla je snemljiv 360 ° senčnik, ki otroke ščiti pred prekomernimi sončnimi žarki. Za shranjevanje manjših predmetov bo mamicam služila tudi priročna torbica na ročaju, otroci pa lahko svoje igrače pospravijo v premičen zaboj za sedežem. Tricikel ponuja možnost prostega teka na sprednjem kolesu in prav tako zaklep pedal, čemur boste hvaležni vsi starši, ki želijo imeti nadzor nad hitrostjo in smerjo vožnje. Otroci si med vožnjo krepijo mišice na rokah in nogah, pridobivajo hitrejše reflekse in ocenjujejo razdalje.

Smoby že leta in leta prinaša otrokom le vrhunske igrače pravega francoskega dizajna. Material igrač Smoby je trden in trpežen, obenem pa nežen za otroške rokice. Vse otroške igrače Smoby imajo zaobljene robove, da bi bili vaši otroci med zabavnimi igrami varni in zaščiteni pred poškodbami. Izdelki Smoby vsestransko pripomorejo k razvoju vaših otrok, oblikujejo njihovo osebnost in bodo prevzeli tudi najmlajše otroke. Igrače izpolnjujejo tudi te najstrožje varnostne kriterije in zagotavljajo francosko kakovost ter brezčasen videz.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 10 mesecev
PorekloIzdelano v Franciji
Velikost68*52*101 cm
Skupna višina101 cm
Dimenzije paketa43*24*59 cm
Skupna dolžina68 cm
Višina ročaja101 cm
Nastavljiva višinaDa
ZvokDa
Pakirano v kartonu A/NDa
Teža5,5 / 6,3 kg
KolesaEVA wheels
Barvardeča
Nabor izdelkovNe
gift SS2024MON26012 Rozprávková lopta,MON26047-6741 Rozprávková lopta,MON26014 Rozprávková lopta,MON26041-6640 Rozprávková lopta,MON26046-6747 Rozprávková lopta
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.