Tricikel Baby Balade Blue Smoby z EVA kolesi zelen od 10 mes

Opis izdelka

Otroški tricikel Baby Balade Blue Smoby spada med najboljše tricikle, ki si jih lahko starši za svojega dečka ali deklico od 10. meseca do 3. leta starosti želijo. Čudovita in izrazita zelena barva v kombinaciji s sivo ustvarja občutek elegance in luksuza. Ta vtis pa je še bolj okrepljen s kakovostno in robustno konstrukcijo, vključujoč kovinski okvir. Vsi otroci se bodo počutili kot zaviti v vato in hkrati na varnem. Zasnova tricikla je osredotočena predvsem na udobje svojega malega potnika, vsi dodatki pa temu pritrjujejo. Ta otroški tricikel se preprosto loči od svoje konkurence s svojo precizno dodelanostjo.

Tricikel razpolaga z odličnim nastavljivim sedežem z naslonom za glavo, da bi bilo otrokom maksimalno udobno pri vsakodnevnih izletih. Bati pa se vam ni treba niti sprememb vremena. Otroški tricikel Baby Balade Blue Smoby bo otroke zanesljivo zaščitil pred ostrimi sončnimi žarki, predvsem zaradi snemljivega senčnika. Za odlične vozne lastnosti bodo poskrbela EVA kolesa, ki so izdelana iz posebnega materiala, ki združuje prednosti klasičnih tihih gumiranih koles in trpežne plastike. Vožnja s triciklom je predvsem prijetna in tiha. Skupaj s 30-stopenjskim nagibom krmila omogoča izjemno veselje v odlični vožnji na katerem koli terenu. Samoumevno je tudi varovalo na krmilu, zahvaljujoč kateremu je starševski nadzor nad smerjo vožnje zagotovljen.

Za otrokovo zaščito bo poskrbel z leti preverjeni tritočkovni čvrsti varovalni pas v kombinaciji s kakovostnim zaščitnim obročem okoli sedeža. Zložljive opore za noge bodo v primeru otrokove utrujenosti poskrbele za počitek, vi pa boste uporabljali potisen ročaj z dolžino kar 101 cm in s pomočjo prostega teka na sprednjem kolesu udobno pripeljali svojega malčka domov. Ta tricikel raste skupaj z otokom. To preprosto pomeni, da lahko starši nastavite posamezne delčke tricikla tako, da bo z otrokom postopoma rastel. Tricikel vam ponuja tudi možnost prostora za shranjevanje v podobi preklopnega zaboja za igrače za sedežem, za vas pa ima pripravljeno elegantno zeleno torbo, ki je nameščena na potisnem ročaju. Vanjo boste shranili vse potrebne reči in lahko odšli na sprehod.

S tem modelom tricikla francoski proizvajalec Smoby preprosto zmaga. Ni mu uspelo je ustvariti zanesljivega in trpežnega tricikla, ampak je združil moderno elegantno s funkcionalnim dizajnom. Skupne mere tricikla znašajo 68*52*101 cm, nanj zagotovljena nadstandardna 3-letna garancija.

Lastnosti

  • trdna in trpežna konstrukcija
  • kovinsko ogrodje
  • snemljiv ročaj za vodenje
  • zaščitni naslon za glavo
  • možnost nameščanja senčnika
  • prostorni prostori za shranjevanje
  • preprosti sistem nastavitve stopničk
  • protizdrsna pedala
  • kakovostna in tiha EVA kolesa
  • možnost prostega teka
  • varovalo za obvladovanje smeri vožnje
  • nadstandardna 3-letna garancija
Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 10 mesecev
PorekloIzdelano v Franciji
Velikost68*52*101 cm
Skupna višina101 cm
Dimenzije paketa43*24*59 cm
Skupna dolžina68 cm
Višina ročaja101 cm
Nastavljiva višinaDa
ZvokDa
Pakirano v kartonu A/NDa
Teža5,5 kg
KolesaEVA wheels
Barvazelena
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.