Tricikel Baby Balade Blue Smoby z EVA kolesi rožnato-siv od 10 mes

Opis izdelka

Iščete otroški tricikel iz kakovostnega materiala in edinstvenega dizajna? Tricikel Baby Baby Balade Blue Smoby je jasen favorit za vašo deklico, primeren pa je za otroke od 10. meseca starosti. Čudovita kombinacija rožnate in sive barve deluje elegantno, vaša princeska pa se bo počutila kot v pravljici. Otroški tricikel je čvrste kovinske konstrukcije s plastičnimi dodatki. Tricikel razpolaga tudi z mnogimi dodatki, ki bodo otrokom in tudi njihovim staršem polepšali ter poenostavili dan. Ta otroški tricikel raste skupaj z otrokom, tako da ga lahko starši uporabijo tudi kot športni voziček, kasneje pa ga lahko malčki vozijo kar sami. Otrokovo zaščito omogoča trden tritočkoven varnostni pas in zaščitni varnostni obroč okoli sedeža, na katerega se lahko zanesete. Sedež na tem otroškem triciklu je ergonomsko oblikovan z možnostjo premika.

K nastavljivemu sedežu je dodana tudi opora za glavo in hrbet, na katero se lahko deklica pri daljši vožnji opre. Če bodo malčki že utrujeni bodo hvaležni zložljivih stopničk, kamor lahko položijo svoje nogice in udobno počivajo. Za odlične vozne lastnosti tega tricikla bodo poskrbela protizdrsna pedala, skupaj s kakovostnimi EVA kolesi, ki so izdelani iz posebnega materiala, ki združuje prednosti klasičnih gumiranih koles in trpežne plastike. Vožnja s triciklom je zahvaljujoč temu izjemno prijetna. Krmilo tricikla ima 30-stopinjski naklon v strani.  Tricikel ima na krmilu tudi otroško varovalo, zahvaljujoč kateri starši obvladujejo smer vožnje. Za udobje staršev pri vodenju otroškega tricikla bo poskrbela palica za vodenje. Tricikel ima tihi hod in se igrivo spopada tudi z manjšimi nepravilnostmi na cesti. 

Otroški tricikel Smoby Baby Balade je dopolnjen s priročnim senčnikom, ki je s triciklom povezan s sklepom.  Senčnik na triciklu lahko kadarkoli snamete.  Tricikel vsebuje tudi prostorček za shranjevanje. Otroci lahko v prostoren premičen zabojček za sedežem pospravijo najljubšega dojenčka. Staršem pa je na voljo priročna torba, nameščena na palici za vodenje. Ta tricikel ima nadstandardno 3 letno garancijo. Posamezni deli tricikla so snemljivi, tako da ga boste lahko prilagodili potrebam vaše male gospodične, ko bo že zrastla. Otroški tricikel Baby Baby Balade Blue, francoskega proizvajalca Smoby se ponaša s prvorazrednim dizajnom, s poudarki na detajle. Proizvajalec Smoby spada med najboljše proizvajalce otroški triciklov, zahvaljujoč svojim dolgoletnim izkušnjam in inovacijam. Dimenzije tricikla merijo 68*52*101 cm.

Lastnosti

  • tricikel raste skupaj z otrokom do 3. leta starosti.
  • ergonomski in nastavljiv sedež
  • priročno otroško varovalo
  • kakovostna EVA kolesa 
  • trdna konstrukcija s kovinskim okvirjem
  • snemljiv senčnik
  • trden tritočkovni varovalni sistem
  • zložljiv sistem opor za noge
  • naslonjalo za glavo in hrbet
  • višina potisne palice kar 101 cm.
Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 10 mesecev
PorekloIzdelano v Franciji
Velikost68*52*101 cm
Skupna višina101 cm
Dimenzije paketa43*24*59 cm
Skupna dolžina68 cm
Višina ročaja101 cm
Pakirano v kartonu A/NDa
Teža5,5 kg
KolesaEVA wheels
Barvarožnata
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.