Tricikel Baby Balade Blue Smoby moder z EVA kolesi moder od 10 mes

Opis izdelka

Tricikel Baby Balade Blue Smoby je očitni favorit za vsakega malega fantka od 10. meseca starosti dalje. Čudovita modra barvna zasnova bo všeč vsakemu malemu tekmovalcu. Tricikel zagotavlja otrokom dovolj zabave in hkrati skrbi za njihovo varnost zahvaljujoč čvrsti in trpežni konstrukciji kovinskega dizajna. Tricikel razpolaga tudi z mnogo dodatki, ki bodo otrokom in njihovim staršem zagotovo polepšali in poenostavili dan. Ta otroški tricikel raste skupaj z vsakim otrokom, tako da ga bodo starši uporabili kot odličen voziček, kasneje pa ga bodo otroci obvladovali sami, ko jim bodo starši to dovolili.

Za otrokovo zaščito na otroškem triciklu bo poskrbel tritočkovni zaščitni pas in zaščitni obroč okrog sedeža, zahvaljujoč kateremu bodo starši brez skrbi, ali se bo njihov fantek obdržal v sedežu. Ergonomski sedež je udoben in se lahko nastavi tako, da bi bilo otroku kar najbolj udobno. Na sedež je pripeta tudi opora za glavo in hrbet, kamor se lahko otrok med daljšo vožnjo nasloni. Če mali navihanec utrujen, mu bodo prav prišle opore, na katere lahko položi svoje nogice in udobno počiva.

Za odlične lastnosti vožnje tricikla bodo poskrbela protizdrsna pedala, skupaj z EVA koleščki, ki so izdelana iz posebnega materiala, ki združuje prednosti tihih gumiranih koles in trpežne plastike. Zahvaljujoč temu, bo vožnja s tem triciklom po vsaki neravni podlagi tiha in brez težav. Vseeno pa ne pozabite niti na sistem obračanja krmila za 30°, zaradi česar bo vožnja tudi pri ostrem obračanju, igrača. Še ena izmed prednosti je z leti preverjeno otroško varovalo na krmilu, zahvaljujoč kateri bodo vsi starši lahko načrtovali smer vožnje. Za udobje staršev med vožnjo s triciklom bodo poskrbeli ročaji z dolžino 101 cm.

Na triciklu se nahaja tudi snemljiv senčnik, ki bo poskrbel za to, da močni sončni žarki ne bi škodovali vašemu malčku. Dodatni prostor za shranjevanje, na triciklu tudi ni nujen. Mali fantek lahko svoje avtomobilčke in igrače pospravi v premični zaboj, ki je nameščen za sedežem. Praktična torba na starševski palici za vodenje bo služila za starše, ki lahko tja pospravijo svoje drobnarije.

Pri izdelavi tega otroškega tricikla se je mislilo na vse in predvsem na to, da je zanj zajamčena 3-letna garancija. Posamezni deli tricikla so snemljivi, zato boste tricikel lahko prilagodili otrokovim potrebam, ko bo že zrastel. Otroški tricikel Baby Balade Blue francoskega proizvajalca Smoby se označuje s prvorazredno zasnovo s poudarkom na detajle. Proizvajalec Smoby se uvršča med najboljše proizvajalce otroških triciklov, zahvaljujoč svojim večletnim izkušnjam. Celotne dimenzije tricikla merijo 68*52*101 cm.

Lastnosti

  • tricikel raste skupaj z vašim otrokom
  • ergonomski in nastavljiv sedež
  • praktično otroško varovalo za pravilno smer vožnje
  • kakovostna in tiha EVA kolesa 
  • trdna konstrukcija s kovinskim okvirjem
  • snemljiv senčnik
  • čvrst tritočkovni varovalni sistem
  • zložljiv sistem opor za noge
  • naslonjalo za glavo in hrbet
  • višina potisnega ročaja kar 101 cm.
Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 10 mesecev
PorekloIzdelano v Franciji
Velikost68*52*101 cm
Skupna višina101 cm
Dimenzije paketa43*24*59 cm
Skupna dolžina68 cm
Višina ročaja101 cm
Nastavljiva višinaDa
ZvokDa
Pakirano v kartonu A/NDa
Teža5,5 kg
KolesaEVA wheels
Barvamodra
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.