Tricikel 44 Cats Smoby s palico za vodenje in prostim tekom od 15 mes

Opis izdelka

Tricikel 44 Cats iz delavnice francoskih oblikovalcev Smoby je fantastična igrača, ki bo razveselila vse otroke od 15. meseca starosti. Oranžno zelena barvna kombinacija bo prevzela dečke in deklice, na krmilu pa se nahaja tudi velika slika animiranih muck iz priljubljene televizijske serije 44 Cats. Zahvaljujoč kovinskemu ogrodju je tricikel varen in trpežen, trdna konstrukcija zagotavlja več letno vzdržljivost. Kakovostna gumirana kolesa bodo poskrbela za tiho in lahkotno vožnjo. 

Med vožnjo lahko krmilo tricikla obrnete za največ 30°. Zahvaljujoč nastavljivemu ergonomsko oblikovanemu sedežu, bodo otroci sedeli udobno in se ne bodo utrudili niti pri daljši vožnji. Pedala tricikla so protizdrsna. Dodatek, ki ga bodo cenili vsi otroci, je zadnji zaboj na zadnjem delu, kamor bodo pospravili priljubljene igrače. Otroka med vožnjo na triciklu varuje 3-točkovni varnostni pas. Teleskopsko palico za vodenje lahko nastavite do višine 95 cm, lahko pa jo tudi odstranite, ko bodo otroci tricikel že sami peljali. Tricikel ponuja možnost prostega teka na sprednjem kolesu. 

Vožnja na otroškem triciklu ni le zabavna in vesela, ampak tudi pomaga otrokom pri krepitvi mišic na rokah in nogah. Mali šoferji bodo imeli hitrejše reflekse, se naučili določevati oddaljenost in prilagajati svojo hitrost. Vesele in živahne barve na triciklu pri otrocih spodbujajo domišljijo in ustvarjalnost, čudovita slika z mucki pa jih bo vedno spravila v dobro voljo. Mere tricikla znašajo 68*52*52 cm, njegova nosilnost pa 30 kg.

Francoska znamka Smoby že leta in leta prinaša igrače najvišje kakovosti za otroke različnih starostnih kategorij. Material na igračah Smoby je trdna in trpežna, obenem pa nežen in gladek za otroške rokice in žameten na dotik. Vse otroške igrače Smoby imajo zaobljene robove, da bi bili vaši otroci med zabavnimi igrami varni in zaščiteni pred poškodbami. Barve na igračah Smoby spodbujajo in razvijajo otroško domišljijo in fantazijo, zato bodo pritegnile vsakega otroka. igrače izpolnjujejo tudi te najstrožje varnostne kriterije in zagotavljajo francosko kakovost ter originalen videz.

Lastnosti

  • trdno kovinsko ogrodje
  • nastavljiv in ergonomsko oblikovani sedež
  • tritočkovni varnostni pas
  • snemljiva potisna palica
  • tiha in kakovostna gumirana kolesa
  • zaboj na zadnjem delu
  • primeren od 15. meseca
  • francoski dizajn
  • prednje kolo s prostim tekom
  • krmilo, ki sprednje kolo obrača za 30° v strani
  • slika v motivu iz risanke 44 Cats
Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 15 mesecev
PorekloIzdelano v Franciji
Velikost68*52*52 cm
Skupna višina52 cm
Dimenzije paketa47*23*40 cm
Skupna dolžina68 cm
Višina ročaja95 cm
Nastavljiva višinaDa
Pakirano v kartonu A/NDa
Teža3,5 kg
Nosilnost30 kg
Kolesarubber, silent
Barvaoranžna
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.