Trgovina z živili Market Smoby z vozičkom in elektronska blagajna s funkcionalnim skenerjem z zvokom in lučko in 34 dodatkov

Opis izdelka

Trgovina z živili Market, francoskega proizvajalca Smoby predstavlja odličen set igrač za dečke in deklice od 3. leta starosti. Trgovinica je izdelana v čudovitih odtenkih turkizne, bele, sive in zelene barve, ki ji dajejo originalen videz in bo zato odličen dodatek vsake otroške sobice. Trgovina za otroke Smoby ima blagajno z delujočim kalkulatorjem in elektronski čitalec kod blaga, ki po pritisku na tipko zasveti in daje zvoke. Je pomanjšana replika prave trgovine z mnogo izdelki, med katerimi bodo otroci našli različne škatlice, kolačke, sadje in zelenjavo. Izdelke za prodajo lahko mali prodajalci zložijo na regal nad pultom in na sprednji strani trgovine. 

Vrednost blaga lahko izračunajo neposredno na kalkulatorju, kasneje pa se pojavi na ekranu. Kovanci in bankovci imajo svoje mesto na integrirani blagajni na blagajniškem pultu. Z igro trgovini se bodo otroci seznanjali s principom računanja in razumevanja vrednosti denarja. Pri nakupovanju lahko otroci blago shranijo v nakupovalni voziček, kot v pravi trgovini, saj morajo tudi tukaj v voziček vstaviti kovanec. Trgovinica je opremljena s setom 34 dodatkov z različnim blagom in denarci. Supermarket je opremljen tudi z mikrofonom in uro, ki je nameščena nad blagajno, poleg nje pa je napis odprto ali zaprto (v angleščini in francoščini), ki ga otrok menjuje glede na odpirali čas.

Otroška trgovinica Smoby je visoka 90 cm, skupne dimenzije te moderne igrače pa merijo 49*39*90 cm. Za zvočne in svetlobne efekte sta potrebni 2 bateriji tipa LR03, ki nista del paketa in 1 baterija tipa LR54, ki je priložena kompletu. S trgovinico se lahko igra več otrok hkrati, eden izmed njih bo blagajnik drugi pa kupec. Otroci se ne bodo le dobro zabavali, ampak bodo pri igri pridobivali tudi osnove za socialni občutek in razvijali komunikacijske spretnosti. Z igranjem z manjšimi dodatki se razvija njihova fina motorika in gibalne spretnosti. To je idealna igrača za otroke, ki si radi izmišljajo različne zgodbe in se igrajo odrasle. S tem pridobivajo določen občutek za odgovornost lastnih dejanj, razvija se njihova ustvarjalnost in domišljija.

Smoby je vrhunski proizvajalec kakovostnih plastičnih igrač francoskega dizajna. Material igrač Smoby je trden in trpežen, obenem pa nežen za otroške rokice. Vse otroške igrače Smoby imajo zaobljene robove, da bi bili vaši otroci med zabavnimi igrami varni in zaščiteni pred poškodbami. Izdelki Smoby vsestransko pripomorejo k razvoju vaših otrok, oblikujejo njihovo osebnost in bodo prevzeli tudi najmlajše otroke. Igrače izpolnjujejo tudi te najstrožje varnostne kriterije in zagotavljajo vrhunsko francosko kakovost in brezčasni dizajn.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 3 let
PorekloIzdelano v Franciji
Velikost49*39*90 cm
Skupna višina90 cm
Dimenzije paketa50*20*66 cm
Skupna dolžina49 cm
Na baterijeDa
ElektronskoDa
Svetlobni učinkiDa
ZvokDa
Pakirano v kartonu A/NDa
Teža2,77 kg
OpombaBattery: 1 x LR54/AG10 included and 2 x LR03 not included
Barvaturkizna
Nabor izdelkovNe
gift SS2024ECO978 Jahody so šľahačkou,ECO930 Potraviny v sieťke,ECO934 Zelenina a ovocie v sieťke,ECO933 Konzervy a balené potraviny
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.