Trgovina z vozičkom in živili Supermarket Smoby z elektronsko blagajno in skenerjem ter tehtnico z 42 dodatki

Opis izdelka

Trgovina z vozičkom in živili Supermarket, francoskega proizvajalca Smoby je odlično darilo za vse male trgovce in trgovke od 3. leta starosti. Supermarket je proizveden v čudovitih barvnih odtenkih sive, zelene, bele in rdeče barve s katerimi bo poživila vsako otroško sobico. Trgovina razpolaga z blagajno z delujočim kalkulatorjem, tehtnico za tehtanje blaga, plačilnim terminalom, uro, mikrofonom in elektronskim skenerjem blaga, ki po pritisku na tipko zasveti in daje zvoke. Je mala replika pravega supermarketa s številnimi izdelki, ki jih bodo otroci položili na police in zaboje.

Ceno blaga lahko otroci izračunajo na kalkulatorju in pokazala se jim bo na ekranu. V trgovinici lahko plačate s kreditno kartico s pomočjo plačilnega terminala, iz katerega kasneje dobijo račun s seznamom kupljenega blaga. Kovanci in bankovci imajo svoje mesto na integrirani blagajni na blagajniškem pultu. Z igro trgovini se bodo otroci seznanjali s principom računanja in razumevanja vrednosti denarja. Pri nakupovanju lahko otroci blago pospravijo v nakupovalno košarico na koleščkih, kot v pravi trgovini, saj morajo tudi tukaj v voziček vstaviti kovanec. V otroški trgovinici je 42 dodatkov, med katerimi so škatlice s testeninami, , sadje, zelenjava, kolački, pijača, kovanci in bankovci, zato bo otroška igra še bolj pristna. Ali je trgovinica odprta ali zaprta, bo kupcem naznanil napis poleg ure, odprto/zaprto (v angleščini in francoščini), ki ga bodo otroci nastavili po želenem odpiralnem času.

Mere trgovinice znašajo 70*60*90 cm, skupna višina pa je 90 cm. Elektronski modul deluje na 1 LR54 baterijo (del paketa) in 2 x LR03/AAA, ki niso priložene kompletu. Trgovinica je primerna tudi za igro več otrok skupaj, prijateljev in sorojencev. Pri igri si otroci razvijajo komunikacijske in jezikovne veščine, se učijo logično sklepati in odkrivajo vrednost denarja. Pri igri z dodatki si otroci urijo tudi svojo fino motoriko in gibalne spretnosti. Igrali se bodo trgovce in kupce, se približevali svetu odraslih in pridobivali občutek za odgovornost. Prav tako se bo v njih prebujala ustvarjalnost in domišljija.

Francoski Smoby že leta in leta prinaša otrokom prvorazredne igrače lastne originalne vizije. Material igrač Smoby je trden in trpežen, obenem pa nežen za otroške rokice. Vse otroške igrače Smoby imajo zaobljene robove, da bi bili vaši otroci med zabavnimi igrami varni in obvarovani pred poškodbami. Izdelki Smoby vsestransko pripomorejo k razvoju vaših otrok, oblikujejo njihovo osebnost in bodo prevzeli tudi najmlajše otroke. Igrače izpolnjujejo tudi te najstrožje varnostne kriterije in zagotavljajo francosko kakovost ter sodoben videz.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 3 let
PorekloFrancija
Velikost70*60*90 cm
Skupna višina90 cm
Dimenzije paketa49*24*70 cm
Skupna dolžina70 cm
Na baterijeDa
ElektronskoDa
ZvokDa
Pakirano v kartonu A/NDa
Teža3,7 kg
OpombaBattery: 1 x LR54 (included) + 2 x LR03/AAA (not included)
Barvardeča
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.