Trgovina Supermarket Smoby elektronska s tehtnico, blagajno, živili in 41 dodatki rdeča

Opis izdelka

Otroška trgovina Supermarket je do detajlov dodelana igrača, francoskega proizvajalca Smoby, primerna za otroke od 3. leta starosti. Otroška trgovina je mini replika pravega supermarketa in otrokom ponuja mnogo idej za igranje. Prihaja z vgrajeno blagajno s številčno tipkovnico in ekranom. Nakup lahko otroci na blagajni seštejejo kot na pravem kalkulatorju. Celoten nakup lahko kupec preveri na nakupni kartici, ki služi kot račun, ki pride iz plačilnega terminala, ko nakup plačate. Nakup lahko kupci opravijo tudi s pomočjo plačilne kartice. Trgovina za otroke je opremljena s tehtnico za tehtanje blaga, mikrofonom in čitalcem kreditnih kartic na kupčevi strani. Izdelke lahko skenirate tako kot na resnični blagajni. Skener po pritisku na gumb zasveti. 

Svoj nakup lahko otroci položijo v nakupovalno košarico na kolesih, kamor lahko vstavijo kovanec. Na belem blagajniškem pultu se nahaja tudi odpirajoč predal za kovance in bankovce, s čemer imajo mali prodajalci denar lepo shranjen na enem mestu. Cel asortiment lahko mali prodajalec vstavi in postavi na poličke. Sadje, zelenjava in tudi kruh in kolački so lepo shranjeni v rdečih zabojčkih, ki so nameščeni na sprednjem delu supermarketa. V paketu je skupaj kar 41 dodatkov, ki jih potrebuje vsaka trgovina. To so različni zabojčki z živili, sadje in zelenjava iz plastike, kolački in pecivo, kovanci in bankovci. Nakupni in plačilni del razdeljuje mala prečka. Celotna višina otroške trgovine meri 87 cm, celotne mere pa znašajo 54*46*87 cm. Otroški supermarket ima izredno moderen dizajn v kombinaciji rdeče, zelene, sive in bele barve.

Otroška trgovina z blagajno je zabavna realistična igrača, ki h krati prispeva tudi k razvoju otrok. Z igranjem z manjšimi dodatki se razvija njihova fina motorika in gibalne spretnosti. To je idealna igrača za otroke, ki si radi izmišljajo različne zgodbe in se igrajo odrasle. Pestre barve bodo zagotovile, da bo komplet odličen dodatek za vsako otroško sobo. Zelo pomembno je voditi najmlajše k temu, da bi se igrali poklice odraslih. S tem pridobivajo določen občutek za odgovornost lastnih dejanj, razvija se njihova ustvarjalnost, domišljija in predstavnost. Z uporabo predmetov, ki jih odrasli uporabljajo vsak dan, se otroci približujejo svetu odraslih. Za to pa je odlično sredstvo otroški supermarket Smoby. Deluje na 3 AA/LR6 baterije, ki niso priložene kompletu.

Smoby je ugledni francoski proizvajalec plastičnih igrač za otroke. Plastika na igračah Smoby je trdna in trpežna, obenem pa nežna in gladka za otroške ročice in žametna na dotik. Vse otroške igrače Smoby imajo zaobljene robove, da bi bili vaši otroci med zabavnimi igrami varni in obvarovani pred poškodbami. Barve na plastičnih igračah Smoby spodbujajo in razvijajo otroško domišljijo in predstavnost. Igrače bodo pritegnile vsakega najmlajšega otroka, zato je to najboljše darilo za vaše najmlajše. Proces izdelave Smoby igrač je strogo nadzorovan, zato vse igrače izpolnjujejo tudi te najstrožje varnostne kriterije. Smoby je zagotovilo francoske kakovosti, originalnih dizajnov in edinstvenih izdelkov, ki izstopajo na evropskem trgu.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 3 let
PorekloFrancija
Velikost54*46*87 cm
Skupna višina87 cm
Višina delovne površine46 cm
Dimenzije paketa50*24*70 cm
Skupna dolžina54 cm
Na baterijeDa
ElektronskoDa
ZvokDa
Pakirano v kartonu A/NDa
OpombaBattery: 1 x CR2032 INCLUDED
Barvardeča
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.