Trgovina mešano blago Maxi Market Smoby s hladilnikom, elektronsko blagajno in čitalnikom ter 50 dodatki

Opis izdelka

Otroška trgovina Maxi Market z mešanim blagom je moderna igrača, francoskega proizvajalca Smoby, primerna za dečke in deklice od 3. leta starosti. Trgovinica je narejena v čudovitih barvnih odtenkih rdeče, bele, sive, zelene in modre, zahvaljujoč katerim bo poživila vsako otroško sobico. Trgovina z mešanim blagom za otroke ima blagajno z delujočim kalkulatorjem, tehtnico za tehtanje blaga, plačilni terminal, čitalec kreditnih kartic in elektronski čitalec kod blaga, ki po pritisku na tipko zasveti in daje zvoke. Je mala replika pravega trgovine z mnogo izdelki, med katerimi bodo otroci našli različne škatlice, kolačke, žemljice, sadje in zelenjavo. Mali prodajalci imajo na voljo dovolj prostora za shranjevanje in tudi hladilnik, da se hrana ne bi pokvarila.

Vrednost blaga lahko izračunajo neposredno na kalkulatorju, kasneje pa se pojavi na ekranu. V trgovinici lahko plačate s kreditno kartico s pomočjo plačilnega terminala, iz katerega kasneje dobijo račun s seznamom kupljenega blaga. Kovanci in bankovci imajo svoje mesto na integrirani blagajni na blagajniškem pultu. Z igro trgovini se bodo otroci seznanjali s principom računanja in se učijo dojeti vrednost denarja. Pri nakupovanju lahko otroci blago pospravijo v nakupovalno košarico na koleščkih, kot v pravi trgovini, saj morajo tudi tukaj v voziček vstaviti kovanec. V otroški trgovinici se nahaja kar 50 dodatkov. Maxi market je opremljen tudi z mikrofonom in priročno uro, ki je nameščena nad plačilnim predelom, poleg nje pa je napis odprto ali zaprto (v angleščini in francoščini), ki ga malček menjuje glede na odpirali čas.

Otroški Maxi Market za otroke je visok 90 cm, njegove skupne dimenzije pa so: 83*60*90 cm. Za zvočne in svetlobne efekte morate vstaviti 2 bateriji: 1 x LR57, 1 x CR2032, ki sta del kompleta.  Trgovina in nakupovalna košarica Maxi Market je detajlno dodelana in zelo zabavna igrača iz delavnice francoskega proizvajalca Smoby. Z njo se lahko igra več otrok h krati, eden izmed njih bo blagajnik drugi pa kupec. Otroci se ne bodo le dobro zabavali, ampak bodo pri igri pridobivali tudi osnove za socialni občutek in razvijali komunikacijske spretnosti. Z igranjem z manjšimi dodatki se razvija njihova fina motorika in gibalne spretnosti. To je idealna igrača za otroke, ki si radi izmišljajo različne zgodbe in se igrajo odrasle. S tem pridobivajo določen občutek za odgovornost lastnih dejanj, razvija se njihova ustvarjalnost, domišljija in fantazija.

Francosko podjetje Smoby proizvaja kakovostne in varne igrače, ki so izdelane iz čvrste plastike. Igrače Smoby izpolnjujejo najstrožje kriterije, ki jih je izdala Evropska unija za varnost in kakovost igrač, zato ste z nakupom igrač lahko prepričani, da se bo vaš otrok igral z varno igračo. Plastika igrač Smoby je nežna in prijetna ter žametna na dotik. Vsi izdelki imajo zaobljene robove, da bi preprečili poškodbe zaradi ostrih robov in koncev. Barve na plastičnih igračah Smoby spodbujajo in razvijajo otroško domišljijo in fantazijo. Igrače bodo pritegnile vsakega otroka, zato je to najboljše darilo za vaše najmlajše

Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 3 let
PorekloFrancija
Velikost80*60*90 cm
Skupna višina90 cm
Dimenzije paketa60*24*70 cm
Skupna dolžina80 cm
Na baterijeDa
ElektronskoDa
Svetlobni učinkiDa
ZvokDa
Pakirano v kartonu A/NDa
Teža4,46 kg
OpombaBattery: 1 x LR54/AG10 included and 2 x LR03 not included
Barvardeča
Nabor izdelkovNe
gift SS2024ECO978 Jahody so šľahačkou,ECO930 Potraviny v sieťke,ECO934 Zelenina a ovocie v sieťke,ECO933 Konzervy a balené potraviny
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.