Trgovina s hitro hrano Fast Food 100% Chef Écoiffier s kavomatom hamburgerjem in 23 dodatki od 18 mes

Opis izdelka

Trgovinica s hitro hrano Fast Food 100% Écoiffier je kakovostna otroška trgovinica, ki je primerna za otroke že od njihovega 18. meseca starosti. Trgovinica za otroke vsebuje 23 dodatkov, med katere spada različno blago, to pa so kolački, sadje, hamburger, pijača, stekleničke s kečapom, kozarčki, pica, popečen piščanec in jogurt. Del trgovinice sta tudi priročen kavni avtomat in plačila kartica. Trgovinica je zvesta kopija resnične trgovinice, tako da bo malček imel občutek, kot da resnično nakupuje in prodaja. Trgovina je izdelana iz kakovostnih materialov v zeleno rjavi barvni kombinaciji z napisom Fast Food. Posamezno blago lahko otroci zložijo na prodajne police.

Igra prodajalcev ni le zabavna, ampak pomaga tudi z optimalnim razvojem otrok. Otroci med igro razvijajo svojo domišljijo in ustvarjalnost. Z rokovanjem z majhnimi črkami se razvijajo fina motorika. Otroci se bodo s trgovinico resnično zabavali, k igri lahko povabijo tudi svoje sorojence in prijatelje. Skupaj se lahko učijo, kako se nakupuje in primerjajo cene posameznih izdelkov. Otroci se s tem približujejo svetu odraslih in se učijo odgovornosti. Mere otroške trgovinice znašajo 48*26*72 cm. 

Francoski proizvajalec Écoiffier je podjetje z dolgo zgodovino, ki se ukvarja s proizvodnjo igrač za evropski trg. Znan je po svojem občutku za dizajn, ekološko izdelavo z ozirom na življenjsko okolje in kakovosti svoji igrač. Écoiffier uporablja materiale, ki se lahko reciklirajo, zdravju neškodljive barve, zato zagotavlja zabavo in tudi varnost vaših malčkov.

Doprava nad 69
Tehnični parametri
Deček/deklicaboy and girl
StarostOd 18 mesecev
PorekloFrancija
Velikost48*26*72 cm
EmbalažaDa
Teža1,75 kg
Barvazelená
Nabor izdelkovNe
Ocene
loader  Nalagam ocene …
Vprašanje o izdelku
Polja označena z * so obvezna