Trgovina elektronska s tehtnico Super Market Smoby z blagajno skenerjem in vozičkom 42 dodatkov višina 90 cm

Opis izdelka

Elektronska trgovina s tehtnico Super Market, francoskega proizvajalca Smoby predstavlja popolno darilo za dečke in deklice od 3. leta starosti. Supermarket je proizveden v čudovitih barvnih odtenkih modre, bele in bež barve s katerimi bo poživil vsako otroško sobico. Trgovina razpolaga z blagajno, mehansko tehtnico za tehtanje blaga, plačilnim terminalom, uro, mikrofonom in elektronskim skenerjem blaga, ki po pritisku na tipko zasveti in daje zvoke. Je majhna replika pravega supermarketa s številnimi izdelki, ki jih bodo otroci položili na police in v zaboje.

V trgovinici lahko plačate s kreditno kartico s pomočjo plačilnega terminala, iz katerega kasneje dobijo račun s seznamom kupljenega blaga. Kovanci in bankovci imajo svoje mesto na vgrajeni blagajni na blagajniškem pultu. Z igro trgovini se bodo otroci seznanjali s principom računanja in razumevanja vrednosti denarja. Pri nakupovanju lahko otroci blago pospravijo v nakupovalno košarico na koleščkih kot v pravi trgovini, saj morajo tudi tu v voziček vstaviti kovanec. V otroški trgovinici je 42 dodatkov, med katerimi so škatlice s testeninami, sadje, zelenjava, kolački, pijača, kovanci in bankovci.

Ali je trgovinica odprta ali zaprta, bo kupcem naznanil napis poleg ure, odprto/zaprto (v angleščini in francoščini), ki ga bodo otroci nastavili po želenem odpiralnem času. Skupne mere Supermarketa znašajo 60*60*90 cm, skupna višina pa je 90 cm. Otroška trgovina Super Market je primerna tudi za igro več otrok skupaj, prijateljev in sorojencev. Pri igri si otroci razvijajo komunikacijske in jezikovne veščine, se učijo logično sklepati in odkrivajo vrednost denarja. Pri igri z dodatki si otroci urijo tudi svojo fino motoriko in gibalne spretnosti. Igrali se bodo trgovce in kupce, se približevali svetu odraslih in pridobivali občutek za odgovornost. Prav tako se bo v njih prebujala ustvarjalnost in domišljija.

Francoski Smoby že leta in leta prinaša otrokom prvorazredne igrače lastne originalne vizije. Material igrač Smoby je trden in trpežen, obenem pa nežen za otroške rokice. Vse otroške igrače Smoby imajo zaobljene robove, da bi bili vaši otroci med zabavnimi igrami varni in zaščiteni pred poškodbami. Izdelki Smoby vsestransko pripomorejo k razvoju vaših otrok, oblikujejo njihovo osebnost in bodo prevzeli tudi najmlajše otroke. Igrače izpolnjujejo tudi te najstrožje varnostne kriterije in zagotavljajo francosko kakovost ter sodoben videz.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 3 let
PorekloIzdelano v Franciji
Velikost60*60*90 cm
Skupna višina90 cm
Dimenzije paketa50*24*70 cm
Na baterijeDa
ElektronskoDa
Svetlobni učinkiDa
ZvokDa
Pakirano v kartonu A/NDa
OpombaBatteries: 2x LR03 (not included)
Barvamodra
Nabor izdelkovNe
gift SS2024ECO978 Jahody so šľahačkou,ECO930 Potraviny v sieťke,ECO934 Zelenina a ovocie v sieťke,ECO933 Konzervy a balené potraviny
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.