Trgovina elektronska mešano blago s hladilnikom Maxi Market Smoby z blagajno tehtnico in skenerjem ter 50 dodatki 90 cm višina

Opis izdelka

Trgovinica z mešanim blagom Maxi Market predstavlja odlično izbiro za otroke od 3. leta starosti, ki se radi igrajo prodajalce in kupce. Trgovinica je proizvedena v čudovitih barvnih odtenkih modre, bele in bež barve s katerimi bo poživila vsako otroško sobico. Trgovina z mešanim blagom ima blagajno, tehtnico za tehtanje blaga, plačilni terminal, čitalec kreditnih kartic in elektronski skener blaga, ki po pritisku na tipko zasveti in daje zvoke. Je pomanjšana replika prave trgovine s številnimi izdelki, med katerimi bodo otroci našli različne škatlice, kolačke, žemljice, sadje in zelenjavo. Mali prodajalci imajo na voljo dovolj prostora za shranjevanje in tudi hladilnik, da se hrana ne bi pokvarila.

V trgovinici lahko plačate s kreditno kartico s pomočjo plačilnega terminala, iz katerega kasneje dobijo račun s seznamom kupljenega blaga. Kovanci in bankovci imajo svoje mesto na integrirani blagajni na blagajniškem pultu. Z igro v trgovini se bodo otroci seznanjali s principom računanja in razumevanja vrednosti denarja. Pri nakupovanju otroci blago pospravijo v nakupovalno košarico na koleščkih kot v pravi trgovini, saj morajo tudi tu v voziček vstaviti kovanec. Otroški trgovinici je priloženih 50 dodatkov, med katerimi so škatlice s testeninami, mleko, kosmiči, kolački, sadje in zelenjava, pekarski izdelki, jogurti, pijača, kovanci in bankovci, s katerimi bo otroška igra še bolj pristna.

Ali je trgovinica odprta ali zaprta, bo kupcem naznanil napis poleg ure, odprto/zaprto (v angleščini in francoščini), ki ga bodo otroci nastavili po želenem odpiralnem času. Mere trgovinice znašajo 83*60*90 cm, skupna višina pa je 90 cm.  Trgovinica je primerna tudi za igro več otrok skupaj, prijateljev in sorojencev. Pri igri si otroci razvijajo komunikacijske in jezikovne veščine, se učijo logično sklepati in odkrivajo vrednost denarja. Pri igri z dodatki si otroci urijo tudi svojo fino motoriko in gibalne spretnosti. Igrali se bodo trgovce in kupce, se približevali svetu odraslih in pridobivali občutek za odgovornost. Prav tako se bo v njih prebujala ustvarjalnost in domišljija.

Francoski Smoby že leta in leta prinaša otrokom prvorazredne igrače lastne originalne vizije. Material igrač Smoby je trden in trpežen, obenem pa nežen do otroških rokic. Vse otroške igrače Smoby imajo zaobljene robove, da bi bili vaši otroci med zabavnimi igrami varni in zaščiteni pred poškodbami. Izdelki Smoby vsestransko pripomorejo k razvoju vaših otrok, oblikujejo njihovo osebnost in bodo prevzeli tudi najmlajše otroke. Igrače izpolnjujejo tudi te najstrožje varnostne kriterije in zagotavljajo francosko kakovost ter sodoben videz.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 3 let
PorekloIzdelano v Franciji
Velikost80*60*90 cm
Skupna višina90 cm
Dimenzije paketa60*24*70 cm
Na baterijeDa
ElektronskoDa
Svetlobni učinkiDa
ZvokDa
Pakirano v kartonu A/NDa
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.